28 Eylül 2012 Güncel:
bunun üzerine özürlüler idaresini aradım. benim 18 yaşını geçtiğim için yasada konulan şartlara tabi olmadığımı ilgili mahkemeye dava açmam şartı ile bu aylığı alabileceğimi ve bu davayı açmam için masraf gerekmediği söylendi.
ben bu konuda dava açıp davayı kazanan arkadaşlarım olup olmadığını eğer varsa dilekce örneğini soracaktım.
bilgilerinize.
Mahkeme karaı ile evde bakım aylğı almaya hak kazandım!
Sevgili arkadaşlar kanunla verilen haklarımız maalesef yönetmeliklerle elimizden alınıyor..bunun bilincinde olduğum için evde bakım talebim kabul edilmeyince ,idari mahkemeye .sosyal hizmetler müdürlüğüne dava açtım ve kazandım..dilekcemi bile kendim yazdım ,hiçbir psofosyonel yardım almadım.. inandım ve kazandım..böyle durumunuz varsa sizlerde baş vurun.......
bunun üzerine özürlüler idaresini aradım. benim 18 yaşını geçtiğim için yasada konulan şartlara tabi olmadığımı ilgili mahkemeye dava açmam şartı ile bu aylığı alabileceğimi ve bu davayı açmam için masraf gerekmediği söylendi.
ben bu konuda dava açıp davayı kazanan arkadaşlarım olup olmadığını eğer varsa dilekce örneğini soracaktım.
bilgilerinize.