Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin rahatsızlığı için %90 oranında rapor nasıl alırım?

sawar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selamun aleykum. Öncelikle geçmiş olsun herkese. 06.02.2014 tarihinde 68 yaşında olan annemi rapor almak için devlet hastanesine götürdüm ve %62 rapor verdiler. 06.02.2015 tarihinde ildeki devlet hastanesine götürdüm annemi ve bize % 85 rapor verdiler. Biz %90 olur diye umuyorduk ama olmadı. Tabiki annem sağlıklı olsaydı da bunlarla hiç uğraşmasaydım ama Allahtan gelen bir şey bu. Bundan sonra ne yapmalıyım.Bana acil cevap yazar mısınız lütfen...

Peki bu rapor için belli bir zaman geçmesi gerekiyor mu, mesela 6 ay filan. Ben öyle bir şey duymuştum.

Yukarıda anlattığım buydu aslında, beklemeden başvurduğunuzda sistemde görünürse ve itiraz edin derlerse ya itiraz edersiniz ya da 6 ay gibi bir süre bekler yeniden başvurursunuz.

Tamam çok teşekkürler.

Kelebek hanım bir şey daha sorucam, izniniz olursa. İl sağlık müdürlüğüne itirazda bulunduğumuzda bizi yine devlet hastanesine sevk ederse, oradaki doktorlar 1-2 ay önce biz rapor vermişiz, yine aynı sonuç çıkar demezler mi?

Birşey demezler de sonuç aynı olursa alana kadar aynı veya başka hastaneden yeniden rapor almaktan başka yapabileceğiniz birşey olmaz.

Üst Alt