Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin rapor oranı yükselince kuruma bildirdik. 2022 maaşı farkı hala ödenmedi..?

cilgin_1985

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
annemin geçen yıl aralık ayında raporu % 58 den % 92 ye yükseltildi ve ankaraya yeni raporu gönderdik ilçe sosyal yardımlar vakfına geçeceginden 1 yıl eski maaşı aldı şimdi maaş degişti fakat bu bir yıllık maaş farkını toplu olarak ödenmedi bilgi edinmeden eposta yolladım alabileceksiniz denildi hala maaş farkı toplu ödeme gerçekleşmedi nasıl bi yol izlemem gerek

bulunduğunuz yerdeki sosyal yardımlaşma vakıf gidin bu durumu dilekçe ile yazın kuruma verin onlar inceliyip geçmişe yönelik ödeme olup olmayacığına karar veriyorlar veya 144 arayın oradan detayli bilgi alirsiniz...

Annemin raporu yukseldi ve maas duzelmesi icin ankarays yolladim 1 yil sonra ilce sosyal yardimlara gecince anxak duzeldi maas ama o bir yil maas farki odenmedi alma yolu varmi tskler ?

rapor yükseltmede mevzuat açısından kural şudur: Raporun kurum kayıtlarına geçtiği tarihi takip eden ödeme döneminden önce yukseltme yapılır.
siz de raporu Ankara'ya göndermişsiniz. Ankara sosyal yardımlar genel müdürlüğünden halledin bu işi:Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü |
Burada verilen adrese dilekçe gnderin tekrar. Dilekçenizde durumu anlatın. rapor yükseltme yapıldığını ama raporunuzu şu tarihlerde gonderdiğinizi, lakin aylık yükseltmenin şu tarihte başladığını, şu tarihler arasında aylık farklarını alamadığınızı bu alamadığınız farkların tarafınıza ödenmesini talep edin.
Ayrıca oradaki telefon rehberinden telefon da açın hızlanması için.

nasıl bir yöntem izleyeceğiniz konusunda alo 144'ü de arayabilir vakfa da danışabilirsiniz.

144 u aradim bilgi edinme ankaraya mailde gonderdim belki 10 defa ilce sosyal yardimlasmaya gittim alaka gosteren yok

O halde verdiğim linkteki adrese yani sosyal yardımlar genel müdürlüğüne dilekçe gönderin. iadeli taahhütlü posta ile gönderin.
ya da durun, dilekçenizi BİMER aracılığıyla gönderin daha saglam olsun.
ALO 150 Bimer telefon hattı ile talebinizi oluşturursanız daha hızlı olur.
Siz ALO 150 BİMER'i arayın. sorunu anlatın bilgi edinme kapsamında talebinizi telefonda yazdırın daha hızlanır süreç.

Üst Alt