Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin sağ kulak hiç sol kulak az duyuyor. İşitme cihazı önerir misiniz?

oxzd

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
166
Merhaba Annem emekli sağ kulak hiç duymuyor sol kulak az duyuyor. Annem için işitme cihazı nasıl alabilirim? Ssk karşılıyormu? Cihaz fiyatları nedir? Önereceginiz marka model varmı? Annem kulağa geçirmeli değilde küpe şeklinde olan varmış onu istiyor ama bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

ssk sadece belli bir kadarını karşılıyor ve bu bedel dönem dönem değişiyor. 1 buçuk yıl önce sordum cihaz merkeziine. 25 binlik cihaza 3 bin civarı destek atıyordu. Ben de destek bedelinin yarısının altında fiyatla yurtdışından kulak içi hazır başlangıç cihazı aldım para biriktirene kadar idare ediyorum.

Marka aslında önemli değil ama signia modeline bakabilirsin. Cihaz merkezlerine gidip fiyatları sorman gerek.
geçmiş olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Küpe şeklinde olan siser markasında var tek kulağa yaklaşık cihaz ve pil olarak sgk 3 bin tl civarı ödüyor 2 adet 6 bin civarı şu an siser de yüzde 25 ve 1 alana 1 bedava kampanyası var

• Beğen
@bilgeadam, bugün açıklama yapilmiş tek kulak 4.500 a çıkacakmış ağustos 11 inden itibaren siser marka web sitesi varmı nasıl ulaşabilirim

Ben olsam cokca sikayet edilen sisere para verecegime oticon alirdim cabuk bozuldugunu cokca soyleyenler var siserin

• Beğen
Kusura bakmayın ama burada iki önemli hata var. Birincisi kaç yaşında olursa olsun başka birine cihaz almamak lazım. Mesela ben kullanmadığım cihazları satıyorum ama anneme babama alacam diyenlere vermiyorum. Çünkü %99 kullanamayacaklar. Ismarlama olmuyor bu iş malesef.

İkincisi ise cihazın tipine her zaman uzman karar vermeli. Sırf amcam istedi diye şapka tipi cihaz alırsam kulağa uyma ihtimali neredeyse sıfır.

Cihaz satın alan 10 kişinin emin olun 9'u kullanmıyor.

• Beğen
@metinyaw,

Ondan bundan cihaz alacagim demiyorki arkadas😊 emeki oldugunu sgk kapsaminda odenecekleri nasil alinacagini sormus anlasilan
Kimin eskisini kim alir
Onca cihaz aldim bozulmadan elimde olanlari satarim demedim
Bu isinize yararsa odyologa goturup kullanirsinsniz diye verdim
Hos odyocu takimida senin elden dusme cihazina ayar yapacagina kendi cihazini satarak kupu doldurmanin yolunu yapar😃

• Beğen
@metinyaw, bu dediklerini baştan sona kelimesi kelimesine doktor söyledibize.

Üst Alt