Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin Sağlık Raporu oranını düşürdüler. Ne yapmalıyım?

bencesen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba,

arkadaşlar annemin engelli rapor süresi doldu.

geçen sene erzurum dan aldıgımız raporda onkoloji yüzde 80 ve gastroentereloji yüzde 50 engel oranı belirledi. sonucunda ise yüzde 90 engelli raporu verildi.

meme kanseri evre 3 yazıyor gastroda ise opere meme malign neoplasmı ve karaciğer sirozu yazıyor.

şimdi marmara hastanesindeyim ilk olarak onkolojiden muayene oldum ve aldığımız engel oranı bu sefer yüzde 20 oldu. sanırım bu durum engelli raporunu etkileyecek. ne yapmam lazım.

annem şeker hastası, hiçbir iş yapamıyor evde, şekeri var ayrıca doktor geçen sene gastroda karaciğerin yüzde 80 i bitmiş dedi. göğüs ameliyatından sonra sağ koluyla 1 kilo bile eşya kaldırmaz oldu, amileyatta sağ göğüsü aldılar.

nasıl bir yol izlemeyliyim raporu yenilemek için.

% 20 ye düşmüşse demekki düzelme olmuştur ne mutlu size ancak diğer hastalıklarından oran artmışsa bunun karşılında tekrar oranları yükselecektir ayrıca şekerdende oran alırsınız belli bir miktar bir bakın baklım sonuç ne olacak ona göre değerlendirirsiniz

teşekkurler hocam
durumda düzelme var mı yok mu bilmiyoruz açılcası doktor hiçbir tahlil istemeden yazdı oranı, önceki rapora bakarak.
önceki raporda evre 3 oldugu için yüzde 20 yazdım dedi engel oranını.internetten araştırdım evre 3 ve 4 oldugunda oran yüzde 80 olması lazım diyorlar o yüzden burada sormak istedim

evre 3 e 80 oran veriliyorsa 20 veremez mutlaka başka bir şey vardır bunu kendisine sözlü olarak söyleyin derim

sarasota

aöyledim hocam benden önceki hatalı vermiş dogrusu benim verdigim oran dedi, bunu nasıl dogrulayabiliriz?

cetvelde ne ise doğru olan odur eğer hastanız tedaviye cvp veriyor ve düzelme mevcut ise dr un dediği doğru olabilir yok eğer herşey aynen devam ediyor ve evre hala 3 4 düzeyinde ise dr yanlış yapıyor bu durumda konuyu başka bir onkologla görüşmenizi tavsiye ederim en azından sorarsınız nedir diye eğer diğer dr sizin dediğinizi onaylarsa rapora itiraz edersiniz ve durum düzeltilir
bencesen

Üst Alt