Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin şizofreni ilacı teyzem tarafından alınmış! Ne yapmalıyım?

Poziyer

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Iyi günler annem hava degisikligi icinbisüre teyzemler kaldı sonra bize geldi. Annemi heray doktora kontrole goturuyorum hem ilac hem muayhane icin. Sorun surda teyzemden alirken annemin rexapin 1kutu iğne 2kutu verdi teyzem de yazdirirsin dedi.

Bende ilac bitince yazdirmaya gittim iğne verdi rexapin elinde var gözüküyor dedi bende hayır elimizde yok bana bu kutu verdiler bitti alman lazım dedim 65tl para istedi verdim aldım.e devletten ilaç bilgilerine baktımda 10ekim2017 rexapin 7 kutu anneme alınmış gözüküyorrapor bitimi 27.01.2018 gozukuyor ama teyzem bana bi kutu verdi teyzemi şikayet mi etmeliyim bu ay yine ilaca para vermek istemiyorum napmaliyim? Bide boyle toplu ilac doktorlar nasil neye göre veriyor çok mağdurun bilen biri yol gösterirse sevinirim

Poziyer

teyzen rexapini neden alsınki şüphelendiğin bişey varmı.Raporlu ilaçlarda dıktorlar özellikle Aile hekimleri 3 aylık yada 6 aylık ilaç yazabiliyorlar..Ayrıca ilacı aldığın eczanede elinde yazılan ilac yoksa 1kutu vermiş diğerlerinide sonra alırsınız demiş olabilir..Yada dotor 7 kutu yazmış ama ilaç raporunun süresi 7 kutuyuya yetmiyorsa 1kutu vermişte olabilir.Ayrıca rexapin günde kaç kez alıyor

Rexaoin gunde bi tane aliyor. e devletten annemin ilaç dr muayhane geçmişine baktım gecmis tarihte 7tane ilaccalinmis. Aralıkta dr a ilaci yazdirip eczaneden almak istediğimde ilaç elinizde gözüküyor dendi ama teyzem bana bi kutuvverdi rexapin65tl verdik aldım su an bitmek üzere yine para verip almak istemiyorum ben bu karışıklığı nasıl duzelticegim nereye basvurmam lazım

Poziyer 7 kutu ödeme şansı yok..ilac raporuyla alakalı sorun.ilaç raporunun süresi 7 kutu almaya süresi yetmiyo

Annen rexapin ampulmü yoksa tabletmi kullanıyor

En yakın eczaneye git ordan sor.en sağlıklısı o eczacı sana yardım eder.ilac raporunla bi eczaneye sor.

Tablet kulaniyor gecen ay raporunu gösterdim halde parayla aldım rapor bitimi ocak 15dedi ayın ocak 10 ilaç bitiyor yine parayla alicagim

Üst Alt