Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ansızın omuzlarımın arasına bir ağrı saplandı...[O An]

GozLukLu_SiRiN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Adim Zafer. yıLLardan 1995 ayLardan nisan gunLerden cuma. hergun oLdugu gibi sabah kaLktım kahvaLtımı edip (ogLenci idim 3. sınıfa gidiyordum) okuLuma gitmek için hazırLandım kardesLerimLe beraber okuLa gittik. buraya kadar hersey normaLdi. iki veya üçüçcü ders idi ansızın omuzLarımın arasına bir agrı sapLandı. sırada dik oturamıyordum kafamı masaya koyup durabiLiyordum. ogretmenim sordu neyin var evLadım. oturamıyorum ogretmenim omuzLarım agırıyor ogretmenim, anneni arıyayim geLsin, eve gidebiLir miyim...
izin istedim ogretmenimden sagoLsun eve gonderdi ders sonunda. eve geLdigimde kimse yoktu, divana uzandım, uykuya daLmısım. babannemin sesine uyandım. okuLa gitmedinmi sen. gittim babaanne, hastayım eve gonderdi ogretmen. anLattım, tuaLetim geLdi kaLktım, oturdum divana. duramıyorum babaanne beni tuaLete gotursene diyorum. kaLkta sen get. kaLktım, duvarLara tutuna tutuna gidiyorum, hani iLk bebekLer yurumeye caLısırLarya bebek gibi yuruyorum bacakLarım tutmuyoo. hoLde dustum, babannem tuaLete goturdu odaya getirdi. tekrar annemi babamı aradı, geLdiLer. bana hiç kimse inanmadi, numara yaptıgımı zannediyorLardi.
bursayı biLenLer biLirLer, yuksek ihtisas hastenesini aciLden gittik, hastane kapısı iLe acıL arasında baya bir mesafe var ve ben yuruyemiyorum, bacakLarım birbirine doLanıyor. anneme diyorum kucagina aL ben nasıL tasıyayım seni babama diyo, oda aLmadı :(:( yine annem zorda oLsa tasidi. biraz ihtisasta cocuk doktoru yokmus, cocuk hastanesine sevk ettiLer. gece 12 ye kadar orda bekLettiLer idrar kan tahLiLi faLan hiç bişesi yok, evinize goturun boL boL su içirin, yürütün dediLer. cıktık eve geLdik, konusmam yavasLıyor ne dedigimi gucLukLe anLamaya caLısıyorLardı aiLem.
yattik, annem yanında yatirdi, odamda yatırmadı. gece tuaLetim geLdi uyandım. sabah namazı civari annemi dürtüyom, ne var diyo. diyorum ayıptır soyLemesi cişim geLdi, anLamıyo sesim kısık yataktan bacakLarımı asagı sarkıttı, kaLkamadım, uzandim yere. annem babamı uyandırdı tekrar cocuk hastanesine gittik. vucut fonksiyonLarımın hepsi durmus bişekiLde. 2-3 gun yattım, tam bir teşhis koyamadiLar, ordan cıkardı aiLem uLudag unisine goturduLer. en son tanıLarı omiriLik sinirLerinin zedeLenmesi idi ve o gun bugundur nisan 29 dan bugune kadar 13 yıLdır tekerLekLi sandeLyeye bagımLı oLarak yasamaya caLısıyorum..
Bu da benim hikayem idi.

canımya cok üzüldüm gecmiş olsun ama emin olki gececek

çok üzüldüm küçük yaşta yakalamış seni ama hayat devam ediyo eğer oturucaksak o tekerlekli sandalyeye ne şekilde olursa olsun ne zaman olursa olsun oturuyoruz işte allah hepimizn yardımcısı olsun :cry:

Başta ailenin inanması trajik olmuş.
Bir anda mı tekerlekli sandalye kullanmaya başladın, yoksa hareket zamanla mı yokoldu... Eğitimini tamamladın mı?

evet anLattıgım gibi 2 gun içerisinde oLuyor hersey egitimimi tamamLıyamadım 4'e kadar okudum hiç bi okuLdan mezuniyetim yok

gecmiş olsun üzüldüm aniden ortaya cıkmıs ALLAH şifa versin

GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM ALLAH ŞİFALAR VERSİN

Keşke dışardan sınavlara girerek egitimini tamalasaydın

Üst Alt