Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya İçin Engelli Otel Önerisi

aliozaldi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

Bu yaz tatilimizi geçirmek için memleketimize gideceğiz. Uzun süredir de bu tatil için para biriktiriyordum. Size sorum Antalya'da tatil için engellilere uygun bir otel öneriniz var mıdır? Ayaklarımda problem var ve tekerlikli sandalyedeyim.

Aşağıda bulduğum oteli daha önce önerenler olmuştu fakat emin olamadım:

Limak Atlantis Hotel | Tatilmanya.com

Bu arada bir de bu oteli önerdiler:

Titanic Beach Lara Hotel - Fotoğraf ve Videoları | Etstur

Şimdiden teşekkürler.

Seashell Resort Spa Hotel Manavgat ta uyarsa öneririm harika bi otel

Antalya'da Engelli Otel Önerisi

'Ayka Vital Park' Otel. Antalya'nın Duacı köyünde, orman içerisinde. Tekerlekli sandalye ile her tarafını dolaşabilirsin, otele yalnız girip çıkabilirsin. Yalnız giriş biraz rampalı. Tuvalet, Banyo, yatak, tv engelliler düşünülerek dizayn edilmiş. Sahipleri de doktor. Ben daha önce bu otelde çalıştım. Diğer otellerin yanısıra buraya da bir bakabilirsin, sonra tercihini yapabilirsin veya bir günlüğüne rezerve yapıp, sonra karar verebilirsin. Otel tenha. Hareketli bir otel istersen tavsiye etmem.

Antalya da Antalya Büyükşehir tarafından Lara engellilere göre yapılmış plajdan görüntüler
engelsiz_plaja_buyuk_ovgu_h5616.jpg

engelsiz_plaj1.jpg

engelsiz_plaj2.jpg

Niobel Travel

Üyesi olduğum bir grupta adresine rastladım. Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler için 30.01.2014 - 02.02.2014 tarihleri arasında İstanbul -Beylikdüzü'nde TÜYAP'da gerçekleşecek EMITT 2014 - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda 6. Salon 611 numaralı standa uğraya bilirsiniz.

Üst Alt