Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya Serik'te engeliye uygun otel: Vera Club Hotel Mare

Dangerman

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
bu yaz kaldım antalya serikte bogazkentte Vera Club Hotel Mare engelli odaları o kadar geniş banyosu wc si o kadar uygun otel içinde hiç bir engel yok ve ilgi alaka engellilere cok iyi..
yemeklerde bıze masa rezerve vs hersey cok iyi gercekten plaja rahat gıdebılıyosunuz kumsala tahta yapmışlar yerlere sadece denıze gırmek için bıraz kumsalda sandalye ıle yardım gerekıyor o da cok bır mesafe değil..

Vera Mare

hak_1_b.jpg

hak_7_b.jpg

hak_4_b.jpg

Tatil

Engellilere özel indirim varmıdır

valla bende enqelliyim ama sol el parmaklart yok indirim varsa seneye bende qidem walla ucuz ise kalayım 1-2 ay :D gerçekten süpe rolur indirim warsa...

gerçekten çok güzel bir hotel süper ama bunun parasıda süperdir 100 üştündedir belkide

engellilere özel bi indirimi yok sadece engellilere cok uygun ve hizmet cok ıyı ilgi alaka bızlere daha cok..ultra hersey dahil konsepti yerli yabancı alkol ve 24 saat yemek içmek artı odaya gece yemek serviside var ucretsız.. fıyat olarak ben eylülde ıkı kişilik oda kişi başı 100 tl kaldım tabii bu fıyatlar her ay değişir..

ben tekerlekli sandalye kullanıyorum. bu otelde havuza girmek için asansör varmı ve denize bizler girebiliyormuyuz?biraz bilgi verirmisin?

Üst Alt