Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da belediye otobüsleri engelli kartı olandan ücret almıyor

antalya1975

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
bu kartı 2 yıla yakın zamandır kullanıyorum önceden alıyorlardı ama son 6-7 aydır kartı gördüklerinde ücretsiz biniyorum bu uygulama yenı sanırım.

yanlış bilgilendirme olmasın Antalyadayım şu an ve sadece İNDİRİM uygulanıyor. Tüm toplu taşıma ücretleri ücretli şu an. İndirim kart var Antalyada. Kartı belediye 8TL karşılığı veriyor.

Benim bildiğim bu uygulamanın her büyükşehir belediyesinde uygulanmakta oduğudur..örneğin bizim burda izmirde engeliye ait bir engelli kartı verildiği gibi ihtiyaç halinde refakatçisine de kart verilir ve kartlara 750 kontör yüklenerek yıllık ulaşımı ücretsiz sağlanır

ben yanlıs bılıyorum dıyecegım ama ne otobus ne tranvay ücreti ödemedım engelli kartı cıkardıktan sonra sadece mınıbusler özel ışletme oldugu ıcın %50 alıyor. saygılar

Alıyolar bende antalyadayım yanlış bilgilendirme var ortada bi yanlışlık var kesin ve net bilgim var allıyolar....

arkadaşlar ben ödemiyorum bana mı ayrıcalıklı davranıyorlar gecen gun tranvaya bındım kartı aldıktan sonra ılk bınısımdı alırlar dıye dusunuyordum almadılar anlamadım ben sadece yasadıgımı yazıyorum......

2 yıl oldu sanırım özurlu kartı alalı sadece 2-3 kez para ödemısımdır oda mınıbuste cunku onlar özel işletme yıne belrtiyorum saygılar

Merak ettim araştırdım : Antalya da B.Belediyesi nin Ulaşım için vermiş olduğu kart var - Engelliler - Emekliler - öğrenciler yararlanıyor. Sadece indirim uygulanıyor. Sistem henüz Antalyada oturmuş değil belki ileride ücretsiz yaparlar.. Bu konuda Takdir ettiğim tek belediye Eskişehir. ve Yılmaz BÜYÜKERŞEN.. Eskişehirde yaşayan arkadşlar gerçekten şanslılar Sevgiler..

arkadaşlar ben bugün sordum . özürlü kimlik kartını göstererek sadece belediyeye ait olan yeni gelen kırmızılı otobüslerden üçretsiz yararlanabiliyormuşuz . dolmuş ve halk otobüslerindende indirimli olarak yararlanabiliyormuşuz bilgilerinize .

antalyaya gelirsem dolaşiriz yeni otobuslerle.para onemli degil,onemi olan istedigin zaman istedigin yere gidebilmek
saygılarla

engelli kartını Valiliğe bağlı sosyal hızmetler müdürlüğüne müracaat ederek alabılırsın arkadasım.

Üst Alt