Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da işitme cihazı alabileceğim yer önerisi olan var mı?

yahyaalbaba

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bende işitme engelliyim kualk sinirlerimin zarar görmesi nedeiyle %80 oranında her iki kulakta işitme kaybım var.
ben şu an antalyadayım.antalyadan bu formda olan varsa bana cevap yazabilirmi ? işitme cihazı alacağım. ve antalyayı fazla bilmiyorum elimde raporum var. Bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?

araştırmalarıma göre antalya'da ikamet edip işitme engeli olan 2 üyemiz var... asi_prenses ve Cevlikli12 bu arkadaşlara ö.m. gönderebilirsiniz..

Ayırca Antalya'daki İşitme Cihazı satan yerler:

Ses İşitme Cihazları: Özen Apt. No: 133/A Kat:2/7 Tel: 0 242 345 40 04 -

Digimer İşitme Cihazları: 100.Yıl Bulvarı No:127 Ayşegüzel Apt. K:1 (Goldenring Oteli Yanı) Tel: 0 242 237 79 49

Gökada İşitme Cihazları: Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad. Muratpaşa Tel: 0 242 238 56 55

Duysan İşitme Cihazları: Kazım Karabekir Cad. Kardelen Apt. No:30/3

Ses İşitme Cihazları, Oticon'un bayisiymiş.. Oticon'u ben de kullanıyorum tavsiye ederim..

oticon sumo herkes cok ovuyor diye ben tekrar tekrar denedim ileriya isitme kaybim
benim resounda teknik destek bulamadigim donemlerde ama benim cihaz kadar begenmedim

teşekürler

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.sağolun

shukufe merhaba
sen hangi cihazı kullanıyordun (marka model çıkış gücü nedir)

benimki resound canta780d cikis gucu galiba 65 135 gibi cok memnunm ama bu cihaz herkesi memnun edicek degil
benim yazmam cok cihaz dene siemens almak istiyorum bende aklim onda kaldi
verdigi yumusacik ses hosuma gitti
devamli ikamet edecegin yerde sattigi cihaza destegi hangisi veriyorsa onlari dene

shukufe, teşekkür ederim.siemens konusunda çok haklısın benim cihazımda siemens ama analog kullanıyorum. çok memnunum. ama artık yetmiyor. o yüzden dijital almak istiyorum..

simdi aldigini dijital al deneyince farki goreceksin belki biraz alisma devresi yasiyacaksin ama
cok dikkat et denerken allah iyisini nasip etsinde

shukufe;
bir cihazla iyi duymak için tek bir kriter yeterli değil tabiki ama öncelikle cihazın çıkış gücünün çok önemli olduğunu söyleyebilirim...

sumo dm'nin
kazancı : 85 dB
çıkış gücü : 145 dB

sumo dm'den daha güçlüsü sumo xp'dir,
onun da
kazancı: 85 dB
çıkış gücü: 146 dB

ben sumo dm kullanıyorum ama sumo xp'den daha güçlü bir cihaz yok...

siz bu iki cihazı denediniz mi? diğerleri zaten orta derecede işitme kayıpları için...

bu sayfayı inceleyin.. İşitme Cihazları Duyuyorum.com

bu sira ameliyatlar cok sarsti beni antioksidan isitmem dahada geriledi sol kulak implant magduru ama sagkulak neden etkileniyor anlamiyorum
somonun sesi bana batici geldi benim cihazima gore
gerci mithatpasada oticon bayisindeki odyometrist bolugu yasanirken gitmistim ben
ben sagirim ya
deneme tahtasi
buyukce olani obur iki kiza hadi baslayin diye
onlarda en yuksek perdeden ayarlamaya kendilerince basliyorlar
beni serseme cevirdiler
naparsin boyleleride hep denk gelir
hastalarini tecrubesiz stajyerlere deneme tahtasi yapan odyometris calistirmayan isitme cihazi saticilarindan nefret ediyor hepsini buradan bile olsa kiniyorum
bizler sagiriz deneme tahtasi degiliz

Anti Oksidan;

Peki ustad bu sumo dm cihazın kanal içi olanı varmı güçlü olanı tahmini fiyatı nedir acaba
şuan kullandıgım starkey nano İTE modeli senin dediğin modelin İTE sini alsam süper olur ozaman

muzo, verdiğim linke tıklarsan bir çok cihaz göreceksin.. nano modelleri açıkçası bilmiyorum... ama oticon güçlü cihaz yapmada diğerlerinden bir adım daha önde bence... ben cihaz alırken dünyanın en güçlü cihazı 146 dB çıkı gücüyle oticon sumo xp diye söylemişlerdi.. ama ben sumo dm almıştım.. çünkü xp'nin programlanabilir ayarları ve gürültü bastırma özelliği yoktu... nano teknoloji ile üretilmiş kanal içi oticon vardır sanırım araştırmak gerek...

shukufe, sol kulağa implant yapıldıysa sağ kulak zaten daha kötü duyan kuşak değil mi? nasıl etkileniyor anlamayadım... bu arada her meslekte olduğu gibi odiyometristinde deneyimlisine ayar yaptırmak gerek.. genç kız ayara başlarken siz diğerine "burasının asıl odiyometristi kim" diye sorsaydınız keşke...

bana implantta 2 kbb doktoru karar vermisti sol daha az duyuyordu ama o kulak daha iyi olur dediler bende acikcasi uzun ameliyatlar tedaviler donemlerinde memnun olmustum ses duyan sag kulagimin ellenmemesine
odyometristlere ne mumkun oyle laflar soylemeyeantioksidan
her zaman isimiz dusuyor onlarda cok bilgic
isimiz onlarla olunca iyi gecinmek adina cok lafi yutar bizim sagir milleti
isitmeden isitmeden guzel bi tartisma yapamayiz ki cok agir isitenler yelkenleri suya indirip kos kos kactim ordan

muzo sen isitme cihazi diye diye yuksek ses arama bence bosver nano mano isitme cihazida cok sey beklersen kuulak bize ihanet edecek

Üst Alt