Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da yaptığım vergi indirim başvuruma 3 aydır yanıt gelmedi..?

cengiz yalcin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar

ben antalya dan vergi indirmi başvurdum suanda 3 ay gecdi hiç bir haber gelmedi ve ben antalya vergi daire aradim bana söylen memur ankara da onaylamiş ve efrak ptt verilmiş göriniyor 3 hafta dah bekledim hiç bir efrak gelmedi bu durum da ben ne yapabillirim

Çalıştığın iş yerinin muhasebesine e bildirge yolu ile işlemlere açık olup olmadıklarını öğren,açık ise başvurduğun vergi dairesine şahsi başvurun ile gelen vergi indirim yazını alırsın.posta ile iş yerine gönderilmesi uzun süreceği için bekleme kendin bizzat hallet.

cengiz yalcin merhaba öncelikle geçmiş olsun evrak ptt ye verildiyse en az 1 ayı geçiyor antalyada, ankaradan antalyaya gelişi daha kısa ama bizim burada işler biraz yavaş bende aynı durumları yaşadım kolay gelsin

bende kendi Vergi indirimi tecrübemi söyleyeyim 27.07.2017 merkez saglık kurulundan kocaeline yollanmış 04.08.2017 günü vergi dairesine geldi.

en az üç aydan aşağı gelmez belgeler vergi dairesine oradan posta size bilgi verilir belgelerle birlikte sonra çalıştığınız kurumun muhasebe birimine bilgi verin sizi yönlendireceklerdir

slm arkadaşlar ben aristirma hastanede 50% rapor aldim ve vergi indirimli başvuru yaptim ve iş kur engeli oldum kayitimi yaptim hepsi şimde tamam en son şimde ben sgk ya toplama başvuru yaptim baktim da bu yazi çikiyor
1 27.09.2017 ANTALYA SGİM MURATPAŞA SGM HİZMET BİRLEŞTİRME VE GÜN TOPLAMA SERVİSİ(4/A) ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 27.09.2017 ANTALYA SGİM MURATPAŞA SGM HİZMET BİRLEŞTİRME VE GÜN TOPLAMA SERVİSİ(4/A)
3 03.10.2017 ANTALYA SGİM GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 03.10.2017 ANTALYA SGİM GİDEN EVRAK SERVİSİNE
5 03.10.2017 ŞAHIS TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
6 03.10.2017 ŞAHIS

bana bir kişi bir açiklama yapa bilir mi tşkler

işlemleriniz devam ediyor. bir problem görünmüyor. rutin yazışmalar bunlar. 1 aya kadar sonuçlanır diye düşünüyorum.panik yapmayın

slm arkadaşlarslm arkadaşlar ben aristirma hastanede 50% rapor aldim ve vergi indirimli başvuru yaptim ve iş kur engeli oldum kayitimi yaptim hepsi şimde tamam en son şimde ben sgk ya toplama başvuru yaptim baktim da bu yazi çikiyor ve 2 ay geçti ve sgk gitim durumu öğrenmek için ban agrasiv davrandilar ve bekliçeksin diyorlar ve 170 aradim onarda aynisi söylrdim bu durum da ne yapabilirim

1 27.09.2017 ANTALYA SGİM MURATPAŞA SGM HİZMET BİRLEŞTİRME VE GÜN TOPLAMA SERVİSİ(4/A) ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 27.09.2017 ANTALYA SGİM MURATPAŞA SGM HİZMET BİRLEŞTİRME VE GÜN TOPLAMA SERVİSİ(4/A)
3 03.10.2017 ANTALYA SGİM GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 03.10.2017 ANTALYA SGİM GİDEN EVRAK SERVİSİNE
5 03.10.2017 ŞAHIS TAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
6 03.10.2017 ŞAHIS

bana bir kişi bir açiklama yapa bilirmi tşkler

Antalya vergi dairesi nin numarasını biliyormu sunuz? Benimde 3 ay oldu sonucu öğrenemedim.

numarayı vereyım isterseniz benim 4 yoldu bekliyorum

İyi olur arayıp durumu sorarım. Direk santral numarası mı?

Üst Alt