Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antidepresan kullanmak istemiyorum ama kullanmayınca da kötü oluyorum. Bırakabilmek?

Akinetoon

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 8 senedir ilac kullaniyorum atipik psikoz hastasiyim . Antidepresan kullanmaktan biktim artik. Hissizlestirdi beni iyi kotu hic birsey hissetmiyorum hic birseye odaklanamiyorum herseyden cok cabuk sıkılıyorum.Artik kullanmak istemiyorum. Birakmayi denedim 3 gun icmedim cok ciddi etkiler yapti,basimi donderdigimde gozlerimi hareket ettirdigimde bile sanki kafamda elektirik carpiyormus gibi etkiler oldu. Huzursuzluk oldu kotu dusunceler oldu.Uyku uyuyamadim.2 saat once doktorumun yanindan geliyorum birakmak istiyorum dedim,kendi basima biraktim boyle boyle yan etkiler oldu dedim sanki azarlarcasina beni nasil birakirsin kendi basina dedi iceceksin ilaclarini dedi.bukadar sikayetin var sen ilac birakmayi dusunuyorsun dedi sence bu dogrumu gibisinden konustu ilaclarimi yazdi tekrardan.bide norodol diye bisey ekledi sadece sabah icmem icin. Ben bu ilaclardan nasil kurtulurum arkadaslar yan etkilerini yasamadan lutfen biri yardimci olsun bana

Dr kontrolü ile bırakabilirsiniz en iyisini o bilir bende kendi kendime denedim elim ayağım titredi sol tarafım uyuştu panik haline dönüştü şimdi harfiyen uyuyorum dr'ma

acrl79 bırakmamı istemiyor doktorum bende onu anlamadım . Ama ben bir caresini bulup birakacam

Depo iğne var xeplion onu kullanıyorum. Uyku içinde ketiapin kullanıyorum başlarda bayağı ilaç kullanıyordum doz azalta azalta bıraktım. Şimdi iyiyim allaha şükür.

Psikoz hastalığında ilaç ömür boyu kullanılmalıdır, kafanıza göre bırakmanız size telafisi çok güç zararlar verecektir.

kaç yıl oldu bilemem hatırlamıyorum bende bırakamadım ilacı bırakınca kusma oluyor beynim ağrıyor dışarı çıkamıyorum kullan kardeşim o ilaclarını eğer ilaç yazdırmaktan bıktım diyorsan hasyaneye randevu al da git

Geçmiş olsun...
Ne olursa olsun birşey yapacaksanız doktorla danışın bence

hastalığını ilacı bırakmayı düşünecek kadar hafife almamalısın bence.bizim hastalığımız basit bir hastalık değil malesef ilerleme riski var ilacını kullansanda biton yan etkisi var.bu süreci ilacı istediğin zaman bırakabileceğin basit bi grip gibi değilde bi kanser tedavisi gibi düşün.evet hastalığımızı duraklatan ve belirtileri azaltan ilaçlar var fakat bunlar hem hastalığımızı tamamen yok etmiyor hemde bizde olumsuz etkiler bırakıyor.bu hastalık için günümüzdeki en iyi ilaçlar malesef bunlar acı ama gerçek bunları ömrümüz boyunca kullanmamız lazım.bence öncelikle yapman gereken şey bu şartlar altında en iyi nasıl yaşayabileceğini nasıl başa çıkabileceğini düşünmek.biliyorum zor ama bulursun umarım bi yolunu

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekur ederim . Gercekten hepinizin yorumu degerli benim icin.Anladim demek istediklerinizi en iyisi kullanmaya devam edim cunku baska carem yok

Üst Alt