Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antidepresanlar depresif yapar mı?

Konular
30
Reaksiyonlar
36
2 gündür ilacım bittiği icin atamiyorum 2 gündür daha enerjiğim hatta baya enerjigim yerimde durasım yok psikozla alakasi olamaz çünkü iğnemi geçen gün yaptirdim antidepresanin beni daha depresif yaptığını düşünüyorum haklı olabilir miyim?

Althusserian Marxist

Haklı olabilirsin, antidepresanlar daha çok mutluluk hormonu (serotonin) le ilişkilidir.

O yüzden serotonin dengesi bozulunca depresif olabilirsin. Düzenli kullandığın bir ilaç ise aniden kesmek de depresif yapabilir.

Bir aydır antidepresan kullanıyorum. Son bir haftadır etkisini göstermeye başladı. Zaman zaman daha depresif yapıyor. Stabil değil dalgalı gibi.

Ancak hastalığın negatif belirtilerinde çok az faydası oldu.

Etkisini tam anlamak için sanırım. 2 ay falan kullanmak gerekiyor.

Yani depresif yaptığı kadar negatif etkisinde faydası oldu. İğnenin yaptığı hantallık ağırlık etkisini biraz azalttı.

Hocam valla ben simdiye kadar antidepresanlari uzun süreli ve hep max dozda kullandim zerre iyiliği olmadi

Olabilir hocam bakalim doktora diyeceğim olmazsa antidepresani keser

Üst Alt