Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antipsikotik ağır yan etki: Düşünsel sıkıntı ve göz kapaklarında titreme

Babamerhaba

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, 2016 dan bu yana aralıklı olarak ilaç kullanıyorum. Geçmişte abizol kullanırken antidepresan reçete edildiğinde bir yan etki yaşamaya basladım. O zamanlar genelde saat 4 5 gibi başlayan başladığı zaman düşüncesel sıkıntı içine girdiğim bir hal oluyor. Ve göz kapaklarım titremeye başlıyor aynı zamanda. Uyuyana kadar geçmiyor. Uyuyup uyandığımda normal oluyorum. 2 3 güne bir yasıyorum. Akineton içtiğimde geçiriyor fakat vücudum artık bağışıklık kazandı 3 tablet bile yeterli gelmiyor. Abizol olanzapin kullandım yaptı. Şimdi xeplion oluyorum ayda bir artık hergun olmaya başladı.

Çok zor durumdayım daha önce yaşayan bilen biri var mı bir çaresi var mı bu durumun.

Bir ay concerta kullandım kullanırken yaşamadım yan etki ama doktor concerta yazmıyor

Kaygılı iken çok yaşarsınız tavsiyem zanax göz kapağı titreme geçirebilir.

Ben az önce benzer yan etkilerden bahsettim bi makarnacı yazımı silmiş Parkinson belirtilerine bak nöroloji ye gitmen lazım akinetonda Parkinson ilacıdır admin yazımızı sildiğin de gerekçeyi gönder

Üst Alt