Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antipsikotik ilaçlar, alevlenme dönemlerindeki semptomlara mani olamıyor. Neden?

Timurka

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
6
Ben böyle bir şey keşfettim. Sizde nasıl? Ve neden sizce?

Doğru ilacı ve dozu bulabilmek önemli olan. Benim bunu bulmam 5 yılımı 3 doktor değiştirmeme sebep oldu. Şu an 6 aydır remisyondayım. Bipolarım. Tek bir şikayetim yok çok şükür. Şuanki doktorum çok iyi bir doktor, deneyimli ve hasta takibi çok iyi. İlk defa bu kadar uzun süre remisyondayım. Tedavimin 12nci yılına girdim. 5 yıl daha bu şekilde devam edersem ilaçlar kesilecek.

Allah şifanızı daim etsin. İnşaallah 5 yıl sonra bu gönderinin altına ilaçları kestik notunu eklediğinizide görürüz. Maşallah

3 ay önce: 20mg rexapin + 750mg cedrina + 1000mg depakin + 12mg invega + 40mg dideral + 1mg xanax + 2mg akikaton + 25mcg euthrox
şu an: 5mg rexapin + 300mg cedrina + 1000mg depakin + 12mg invega + 25mcg euthrox

@Micro123, teşekkür ederim. kullandığım ilaçlar yüksek dozajda olunca yan etkileri gidermek için de ilaç alıyordum. Akateziyi önlemek için akinaton+xanax, taşikardiyi geçirmesi için dideral. Şu an 3ünede ihtiyacım yok çok şükür

Allah yardımcın olsun kardeşim. Yarım kilo ilaç içiyorsun günlük. Allah en kısa zamanda hepsinden sizleri kurtarsın , sağlık sıhhat afiyet versin. İlaç kombini acayip . Yok yook ne ararsan mevcut. Tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Üst Alt