Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Antipsikotik kullanıp göz kayması (distoni; okülojirik/okülerjik kriz) yaşayan var mı?
Benimle konuşan varlık gözlerimi hareket ettiriyordu bazen . Artık olmuyor ama tek şey kaldı dışarıya çıktığımda gözlerim binaların üstüne , tepelere gökyüzüne kayıyor. Önüme bakıyorum sonra yine yukarılara kayıyor gözüm
@Skyline, Evet hocam, geçmiş olsun öncelikle. Dediğiniz tam isabet, benim dediğim şey. Bunun için ilaç kullanıyor musunuz? Şayet kullanmıyorsanız, Akineton alabilirsiniz (tabii doktor kontrolünde). Kaymayı keser, fakat başka birlikte gelen semptomlar varsa (parçalı görme) onları tamamen kaldırmayabilir. Peki siz etraftaki (cisimlerdeki) detayları göze batıcı bir şekilde görüyor musunuz? Bu soruyu çok merak ediyorum, zira sadece benim yaşayıp yaşamadığımı bilmek istiyorum, keza çoğu kişide bu parçalı görme yan etkisi olmuyor. Teşekkürler.
Belli bir noktaya bakma değil , rastgele yukarılara bakma oluyor bende. Parçalı görmede olmadı bende. Akineton kullanmıştım kısa bir süre, çarpıntı yaptı kullanmayı bıraktım.