Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antipsikotiklerde güç sıralamasını biliyor musunuz?

Aldehit00

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
En güçlü en hafif antipsikotiği falan biliyor musunuz?

Boşa kasma emmioğlu antipsikotiğin güçlüsü yok varsa ********* var ona göre kıyaslanır diğerleride. Sen şindi o ilacı da kullanırsın. Aklını başına al. Kafana göre ilaç kullanma.

zaferim34
Ne diyon bilader clonex in en güçlü olduğunu biliyom sen aklını başına al ben zayıfını merak ediyom

Antipsikotiklerde güç sıralamasından ziyade potansiyel etki sıralamadı önemlidir. 1.kuşak ve 2.kuşak antipsikotiklerin yarat ve zararları kendi içlerinde değerlendirilebilir. En çok yan etkisi olan ve en az yan etkisi olan şeklinde sorsan daha makul olur..

ilaçlar güç karşılaştırması

Paxera prozac'tan kaç kat güçlü veya concerta Wellbutrin'den kaç kat güçlü bilen var mı? Nereden öğrenebilirim?

Benim için en güçlü antipsikotik invega oldu. Hiç yan etki görmüyorum. Psikozlarımı jilet gibi kesip attı. Halbuki bana özelden yazan pek çok kişi invegadan çok şikayetçi. Demek istediğim ben yüksek doz kullansam da ve tam etki görsem de başkası full yan etki görüyor. Sorunun cevabını hiç bir zaman tam alamayacağını düşünüyorum.

dreamfail ben ayın üçünden beridir invega hapını kullanmaktaıym doktor iğnesine başlatcak iğneden ümitliyim

dreamfail

bu gördüğüm görüntüler dünya sanki yan gelip yatma yeri diyorlar psikolojim bozuluyor çalışabilir miyim ki

Üst Alt