Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antipsikotiklerin kekemeliği arttırması olası mı?

fluo

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Ara ara konuşurken takılıp kekeliyorum. Çok rahatsızım bu durumdan.
Bir tedaviside yok bu hastalığın.

Antipsikotiklerin kekemeligi arttırdıgını duymustum. Doktor inanmıyor yapmaz diyor.
Ama çok kötü durumdayım ya.

geçmiş olsun hangi ilaçları kullandınız hangi hastaneye gittiniz?

hastaneden heyet raporu alıp, %5 oran veriyorlar genelde sonrası rehberlik araştırma merkezinden rapor alıp, dil ve konuşma bozuklukları üzerine çalışan eğitim kurumlarından ücretsiz eğitim alabilirsiniz.. ben yeğenimi 1 yıl dil ve konuşma terapisti kekemelik konuşma bozuklukları ankara ankarada ? dil ve konuşma terapisi,terapisti,kekemelik,geç konuşma,ankarada,çankaya özel eğitim ya gönderdim ve tedavisi bitti, olumlu sonuçlandı.. 18 yaşında, sorunu heyecanlanınca, stres anında aktif konuşamama ve nefes kontrolsüzlüğünden dolayı takılmalardı.. şuan yok denecek kadar bitti diyebilirim, bi araştırın bence..

Merhaba, bende de kekemelik var da Antipsikotik tam olarak nasıl bir rahatsızlıktır?

kekemelik kursları var gittinizmi 15 günde son diyorlar örnekleri var iyileşenlerin nasıl oluyor o zaman çaresi yok diyorsunuz
@fluo

5da5b27445d2a0d1982dd6ab.jpg

Kardeşim korkutmak gibi olmasında inme belirtisiymiş o aynı durumdan bende muzdaripim kullandığım ilaçta yazıodu doktorumda sigarayı az iç bol su iç dedi de sigarayı zor bırakırım

Üst Alt