Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antipsikozun yanetkilerinin çözümü

-ARAGORN-

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
58
Aşırı uyku halsizlik isteksizlik gibi gün boyu ve her zaman görülen yan etkiler özellikle anti psikoz larla geliyor . İntahar düşünceleri yaşadığım yan etkiler biçok olumsuz duruma sebep olabiliyor önce yaşadığım belirtileri sayıp sonra kurtulmuş olabileceğim ilacı yazacam belirtiler veya bu belirtiler varsa kesin çözüm illaki yan etkileri olmasına gerek yok negatif belirtiler de olabilir belirtiler şunlar :
Aşırı uyku 10 ile 15 saat arasında
Yorgunluk hep halsiz hissetme
İsteksizlik buda eve kapanma gibi ağır bir durum en ağır yan etkisi diyebilirim
İntihar düşünceleri buda zaman zaman oluşur
Akat izi yerinde duramama
Daha bir çok yan etki ve negatif belirti
Çözüm 100 mg lustraldır bir buçuk iki ayda etkisini gösterir ve toparlarsınız ne t konuşmayı bir ay sonra yapacam ancak bir aydır iyiyim toparladım sizinde antidepresanınız varsa çoğaltın ve kullanmaya devam edin bırakmayın mutlaka yüksek dozda iki ay kullanında etkisini gösterir sakın ha bırakıp durmayın her zaman aynı şekilde alın sabah sa sabitliyin sabah alın ben invega 6 mg ile 100 mg lustraldır kullanıyorum
Depresyon ağır depresyon u antidepresan yok eder bunu yaşadım
Ben 7 yıl xeplion yan etkisi yaşadım unutmayın her anti psikoz un negatif yan etkilerine dozu iki kat olan antidepresan alın hocalar bunu belirtmez demez antidepresan size iyi gelecek derki sana ilaç yazdım bu hocalara bir uyarı sakın hastaya ilacın iyi geleceğini demeyi unutmayın ben de bilmediği için 7 yıl yan etki çektim şans eseri intihar etmedim

Üst Alt