Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antisosyal kişilik bozukluğu ve A Tipi psikotik bozukluk için rapor oranı ne olur?

arif4168

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
S.a.ileri derecede antisosyal kisilik%30 a tipik pisikoz ilacla tedavi edilebilen %45 olarak doktor yazisiyla heyete girdim sonuc ne olur aceba saygilar

İlacla tedavi edilebilir ibaresi beni ikilemde birakti.doktorun yazdigi %30 ve %45 mi gecerli oluyor yani

Arifatak,
Demekki ilaçla tedavi imkanı olmasa oran daha yüksek olacakmış,Bu durumda senin raporunda,her iki yüzde de yazıyorsa yani %30 ve %45 bunlar balthazar formülüne göre hesaplanır,ve sonuç %64,5 çıkar fakat bunu toplamda %65 olarak verirler,

Tskr ederim ilginize.peki o rapor ne göturur ne getirir.ayni kapsamda olan varmi aceba.

S.a. Abi anti sosyal kisilik %30 A TİPİ PSİKOZ %45 ilacla tedavi edilebilir ibareli doktor yazisi ile heyete girdim sonuc ne olur aceba.ilacla tedavi edilebilir ibaresi kafama takildi.saygilar

Heyet bu oranlarda takdir kullanip indirim veya artirim yapamiyormu

arifatak

ALEYKÜMSELAM Kaç yaşındasınız 60 yaşından küçük iseniz % 62 , büyükseniz % 65 oranında rapor alırsınız.

evliyim iki cocugum var ve hicbir gelir mal mulk yok %62olursa maddi olarak ne saglar.

2022 maaşı ve evde bakım maaşı olur sart lar uyarsa

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedigim gibi sartlar cok kotu evde bakim ne kadar.2022 ne kadar

Üst Alt