Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antisosyal kişilik bozukluğu ve uyum bozukluğundan 2 sefer hava değişimi aldım..?

Helboys

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Merhaba, ben 2 sefer 1 er ay hava değişimi raporu aldım antisosyal kisilik bozuklugu ve uyum bozukluklarından cok ciddi skntilarim var ailevi genel olarak 1 hafta sonra izinim bitiyo ne yapmam gerek 3. Sefer çürük alabilirmiyim yoksa istanbuldan yasadigim yerden hic gitmeden alabilirmiyim bilgi verirseniz cok mutlu olurum lutfen...[/FONT]

Helboys

Kardeşim bende şu an hava değişimindeyim ama artık askeri hastahaneler olmadığı için çok uğraştırıyorlar prosedürü bilmiyoruz diyorlar

Peki gidip 3. Sefer çürüğe ayirirlar mi 2 sefer hava degisimi aldim 1er ay komutanlarim kita anket formuna askerlik yapamaz diye yaziyorlardi

Bence alırsın çünkü senin durumun kesinlesmiş kıta anket formuna askerlik yapamaz diyenlerin hepsi de askerlikten muaf oluyor.arkadaşın dediği gibi askeri hastaneler kalktığı için prosedürü bilmiyorlar. Bilselerde çoğu kişinin de yalandan yere askerden kaçmak için yaptığını düşünüyorlar. Tamamen doktorun vicdanına kalmış bir şey. Sen işlemin sonuçlanınca buraya yazıp bilgilendirir misin beni..

Tabii ki, inşallah umdugum gibi olur komutanlarim askerlik yapamaz diye yazdı. 3. Seferde yapamaz diye yazarlarsa muaf ederler diye bilgi aldim ama kesin bi bilgi yok elimde 2 3 haftaya herşey sonuçlanır bilgi aktaririm muhakkak ama sizinde bu konu hakkinda bilginiz varsa lutfen paylasiniz

Kardeşim ben de hudutta görev yapıyorum rütbeli askerim. Normal uzun dönemlerde olduğu gibi 30 gün hava değişimi hakkımı kullandım. Ardından gataya gittim hastanede yattım ve 1 ay smkli hava değişimi verdiler. Bitince yine gittim bu sefer 1.5 ay verdiler. Nisanın ortasında tekrar gideceğim. Bi de bizim durumumuz farklı .şunu anladım kolay kolay muaf etmiyorlar, tamamen doktorun vicdanına kalmış bir şey ve hastalığın kronik(sürekli) hale gelmesi gerekiyor . Dediğimiz gibi sonucumuz ne olursa olsun burdan bilgilendirelim birbirimizi...

2 kez 30ar gün verildi disosyal kisilik bozukluğundan ben yurtlarda büyüdüm ve 7 - 8 yasimda annemi babami kaybettim bu beni cok olumsuz etkiledi yurtlarda buyumemde ustune gelince simdi 3. Kez de gittigimde muaf verirler mi acaba bilmiyorum cok sknti var icimde herkes 3. Sefere gonderirler seni diyolar ama emin degilim kesin bilginiz varmi acaba ya

Askerin birinden öğrendim psikotik bozukluktan tam 6 ay hava değişimi aldıktan sonra muafiyet verilmiş...

Bi seferde 6 ay veriliyo bazilarinda o ayrı ama

1 sefer de değil 45+90+45 almış ayrı ayrı 3 kez

Benimki ne olur dersiniz 3. Sefer de kita anket formuna askerlik yapamaz yazarlarsa muaf ederler mi acaba

Fazla ugrastiriyorlar sıkıntıya giriyor insan ister istemez ama sonunda alırsın kardeşim. Kesin tanın konmuş kıta anlet formuna askerlik yapamaz diye yazılmış. Eninde sonunda verecekler. Büyük ihtimal 3. hava değişimini de alırsın sonra ki gitmende muaf ederler. Senin yapman gereken kontrolde kötüyüm aynıyım diye soyle yeter. Oraya göndermesinler de ömür boyu hava değişimi versinler. Zaten insanın sorunu çürük raporu almak değil askere gitmemek. Hava değişimini nereye kadar verecekler mantıken. Belli bi hava değişiminden sonra kesin alırsın ama 3 ay ama 5 ay tamamen doktorun görüşü önemli.

Çok sağol abi bakalım tekrardan gidicem hastaneye 1 - 2 haftaya belli olur birşeyler ama takim komutanimiz felan hava degisiminden önce kendini skma 3. Sefere çürük vericekler diyolardı bazi askerlerde öyle diyolar ama bilmiyorum bu 2. 30 gün askerligide eklenince işim dahada skntiya girdi sürekli git gel bktm artk bundan doktor yuzune bile bakmiyo insanın insallah bu kez olur ya

OturanBoğa benim durumum ne olur acaba 2 kez 30 ar gun hava degisimi aldim disosyal kisilik bozuklugundan lütfen bi cevap verirmisiniz

İnşallah kardeşim Allah gönlüne göre versin... Sen hangi hastaneye gideceksin ve ne zaman gideceksin?

Dışkapı yıldırım beyazıt hastanesi abi. ankarada zaten orada askerlik yapıyorum ama ne zaman gideceğimi bende bilmiyorum bölük komutani bana sinirleniyo hep ilk gunden rdm hastaneye gidiceksin dedi ama bölük komutani bisey demedi haftasonu araya girdi bilmiyorum ne olur üst devreler birdahaki sefere çürük verirler diyo

Helboys rahat ol. bunda "askerliğe elverişli değildir" kararı verilir hakkında. yani muaf olursun.

Çok sağolun gerçekten. Umarım söylediğiniz gibi olur bi hava değişimi daha kaldiramiyicam git gel daha kötü oluyo

@OturanBoğa herkese cevap veriyosun bi kere bana cevap vermedin abi yaa

Kalem rdm kita anket formuyla hastaneye gidiceksin dedi kesin verirler mi acaba ya, komutanim henuz doldurmadi ne zaman doldurucak bende bilmiyorum yine kita anket formuna askerlik yapamaz yazarlarsa kesin verirler mi cok skntiya girdim kendime zarar vermek istiyorum dayanamiyorum artk

Ne yaptın kardeşim ne zaman gidiyorsun hastaneye. ..

Abi gittim hastaneye komutan kita anket formuna ne yazmis bilmiyorum doktor baktı kagida bana dedi anlat bakayım. Anlattim bende işte yapamiyorum edemiyorum dedim bana dedi komutanin senle ayni görüşte degil ama dedi. Doktora soyledim herseyi hic gorusmemiz olmadi dedim komutanls kendi kafasina gore yazdi dedim sonra bi kagida bilgisyar ciktisindan usule uygun olsrak detaylı kitaa anket formuyla tekrar sevki uygundur yazdi gonderdi. Bu hafta ici tekrar gidicem

Tahmin ettiğim gibi bu doktor anket formunu önemsiyor. Sen komutaninla konuş durumunu soyle bence yakının konuşsun. Yoksa yine kıta anket formuna askerlik yapabilir yazar gönderir doktora senin işin de zorlaşır kardeşim. ..

Yine askerlik yapamaz yaZarsa muaf ederlermia acaba ? 2 tane doktor vardi bu kez baktılar birbirilerine kafa salladilar öne doğru bisey onayladi ama anlamadim sonra ne olduysa iste usulune gore kita anket formuyla tekrar sevki uygundur yazdi gönderdi bu hafta ici bi gun gidicem

Helboys

Kardeşim, bölük komutanına en ince ayrıntısına kadar rahatsızlıklarını anlat. Sivilde de aynı sorunları yaşıyorsan hepsini anlat. Hiçbir şeyden çekinme sağlık bu. Bölük komutanın yazarsa işin çok büyük kısmı hallolmuş olur, Allah kolaylık versin kardeşim

Ben herseyi anlatiyorum ama komutan sürekli sorguya çekiyo beni hayir inanmadığı konu nedir anlamadım. Benim 7 - 8 yaslarimda annemi babami kaybettim yurtlarda büyüdüm kaldigim yurtlarda her türlü pisliğe maruz kaldım ve artik bu kadarini kalditamiyorum sürekli icimde bi sknti huzursuzluk sinirlilik hali var bunu doktora anlatmakta sknti cekiyorum ama komutana herseyi bir bir anlatiyorum. Umarin yine yazar kita anket formuna askerlik yapamaz diye ona göre bi karar verir hastane yoksa böyle giderse cok kotu olucak benim icin bunun farkindayim hastane surecine dayanarak ayakta kalabiliyorum

Bu gün kita anket formum dolduruldu en ince ayrintisina kadar yazıldı boluk komutani tarafından yarin hastaneye gidicem ve kita anket formumda askerlik yapamaZ diye yazmis ne olucak cok merak ediyorum

Hadi bakalım hayırlısı olsun kardeşim. Yarın sonucunu bildirirsin burdan ...

Abi heyete sevk etti ya ne çıkıncak cok merak ediyorum

Pazartesi heyete salı gunu kurula çıkicam aksilik olmazsa

Üst Alt