Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antisosyal olmak kamu kurulusunda kadrolu çalışmaya engel mi?

karesi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kamuya işçi kadrosundan atandım yaklasık 4 ay kadar oldu. şimdi önümde askerlik görevim var. yaklaşık 8,5 yıl kadar cezaevinde kaldım bu sebebten dolayı antisosyal kişilik bozukluğu raporu almak istiyorum. bu durum bildiğim kadarıyla askerliğe elverişli deildir yönünde rapor veriliyor sanırım . ancak asıl beni düşündüren konu ; ben yeni kamuda işe başladığımdan dolayı bu rapor benim işime olumsuz yönde etki edermi. yani bu açık bir deyişleantisosyal raporu aldıgım için beni işten çıkartırlarmı sen çalışamazsın bu rapordan dolayı dilebilirlermi? ben kpss ile kadrolu atandım sözleşmeli deyilim yaklaşık 4 ay oldu işe başlıyalı. bilgisi olan bu konular hakkında beni bilgilendirebilirmi acaba? çok teşekkürler.

karesi

Durumun görevini yapmaya mani olmadığı sürece hiç bir sorun olmaz. Görevini yapmak konusunda bir risk var mı?
Bu raporu alman işten atılmana neden olmaz. Eğer görevini yapamadığına dair amirde bir düşünce oluşursa, görevi yapmaya mani bir sağlık sorunun olmadığına dair rapor alman gerekir o kadar.

anladım abi çok teşekkürler. benimde kafamı bu kurcalıyordu acaba yasada böyle bi durummu var diye endişe ediyordum. yani antisosyal raporu olan bi insan kamuda kadrolu calısırmı calısamazmı diye endişeleniyordum. cok saol abi yaklasık iki hafta sonra askere alıcaklar bu yönde rapor almak istiyorum beni aydınlattın saolasın. kolay gelsin

Üst Alt