Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF büro yönetimi ve sekreterlik mezunları ÖMSS ile ilgili yardımcı olur musunuz?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu sene biliyorsunuz bölümün adı değişti büro yönetimi ve yönetici asistanlığı oldu bende 2012 nisan ayında özürlü memur seçme sınavına girdim mezun olduğum bölümü büro yönetimi ve sekreterlik olarak yazdım diplomamda ise açıköğretim fakültesinin iki yıl süreli büro hizmetleri ve sekreterlik bölümü büro yönetimi ve yönetici asistanlığı programındaki öğreninimi vs almaya hak kazanmıştır falan yazıyor 2011de mezun oldum bu arada ben bidahaki tercihte sizce bölümümün ismini değişmelimiyim yoksa farketmezmi gerçi şöyle bir durum var tercih yapabileceğim kadrolarda mezuniyet şartı olarak Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve
Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi,
Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans
programlarının birinden mezun olmak diyor bu durumda farkedermi yoksa değiştirmelimiyim lütfen yardım edermisiniz kızlar

farketmez.. değiştirmene gerek yok ..

Not: kız değilim ama idare et :eek:

Bence hiç bir sorun olmaz sen yeterki atan:) kaç puan aldın KPSS den hocam

Üst Alt