Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF bürolarında verilen kimlik ve kredi kartı..?

Cengiz.34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Geçtiğimiz ay aöf bürosundan öğrenci kimlik kartımı aldığımda orada bulunan vakıfbank tan bir bankacı istersen öğrenci kimlik kartını bankamatik kartı olarak ve alışverişlerinde kullanabilirsin ücretsiz olarak dedi. Bunun için hesabı aktifleştirmemiz gerek dedi ve bana Form imzalattırdı ve kimlik bilgilerimi aldı. Ama 1-2 gün önce telefonuma şöyle bir mesaj geldi:Sayin....... Vakifbank World Kredi Karti basvurunuz onaylanmistir. Kartiniz en kisa surede teslim edilecektir. VAKIFBANK --Fakat bana kredi kartıyla ilgili bilgi vermemişti adam ben öğrenci kimlik kartı için sandım . Şimdi bu kredi kartı nedir ne işe yarayacak? Ve herhangi bir ücret alınırmı? Nasıl iptal ederim?

Aöf öğrenci kimlik kartınızı vakfbank bankamatik kartı olarak kullanabilirsiniz ancak öncelikle şubeye giderek kendiniz kartınızı açtırmanız gerekirdi. Kartın kredi kartıyla bir alakası yoktur sadece bankamatik olarak kullanılır kendiniz para yatırır kullanırsınız, aslında kullanmamanız en mantıklısıdır. Vakıfbanktan bankacının size doldurtup imzalattığı form kredi kartı talep formu olduğu için size o tür bir mesaj gelmiştir. Eğer kredi kartını kullanmayacaksanız size kartı getiren kurye yetkilisinden kartı almayın almış olsanız bile hiç kullanmayın ve iptal ettirin kart aidatı vs ile boş yere uğraşmayın

Bana kredi kartıyla ilgili bir şey dememişti. Formu imzaladığım için almam gerekecek kartı.

Az önce kurye kredi kartını getirdi almadım.inşallah bir sorun olmaz.

tekrar gelebilir sizde tekrar gönderin almayın bu arada bankanın müşteri hizmetlerini arayıp istemediğinizi belirtin problem biter

Üst Alt