Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF 'de Sosyoloji okuyan arkadaşlar var mı?

hülya

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba , ben bu yıl birinci sınıfta okuyorum okumakta olan arkadaşlar var mı merak ettim.

kaç yıllık oluyor sosoyolojı bırde nerelerde gorev yapar bende 2014 sınavında yazmayı dusunuyorum sosoyolojıyı allah nasıp ederse.

Sosyoloji 4 yıllık ,Fen-Edebiyat fakültesine bağlı lisans programıdır.İş alanları Sosyal Hizmetler,Hastaneler,Danışma merkezleri,İnsan Kaynakları... vs. gibi Kamu ve Özel Sektör diyebiliriz.Türkiye'de gelişmekte olan bir bölüm gelecek yıllarda daha çok önem kazanacağını düşünüyorum.
Bu bölümü yazmayı düşünen arkadaşlar sosyoloji,psikoloji,felsefe,siyaset,tarihi sevmeli çok kapsamlı bir bölüm.

ben bu yıl 2. sınıfı okuyacağım. kamu hastaneleri kurumunda vhki olarak çalışıyorum. Unvan değişikliği için(sosyolog) bitirmek istiyorum. ayrıca evet ülkemizde gelecek vadeden bir bölüm olarak görüyorum ve buna da çok ihitiyacı var ülkemizin.

doğruya doğru bende isterdim :(

Sosyolog olarak görev yapan arkadaşlar var mı?

Ben de bu yıl Adalete başlayacağım inşallah.
Aslında kamu olarak düşünürsek alımlarda Adalet Hukuk vs görmedim ama
Özelde Hukuk Bölümünde çalışıyorum.
Bana getirisi çok olacak. Hem de bitirebilirsem maaşım artacak.
Sonuçta kamuyu kazanabileceğim kesin değil ama bırakmadığım sürece burada çalışmaya devam edeceğim

Sosyolojide imkan var ama tarih vs çok sıkıcı sanki :)

Her bölümü ders olarak görürsen sıkıcı; bilgi,anlam olarak görürsen keyifli olur☺Sosyolog çokta kendi alanında iş bulabileni nadir.

arkadaşlar ben yeni meb de memur oldum ve lys ye girdim bana memurlukta katkı sağlayacak bir bölüm var mı?

Lisans yada önlisans olursanız maaşınıza azda olsa etkisi olacaktır.Öğretmenlik,mühendislik,teknikerlik gibi bölümlerden mezun olupta kurum içi yapılan ünvan değişikliği sınavı ile sınıfınız değişirsede maaş ve emekliliginize etkisi olur.

Üst Alt