Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AOF ders notu araliklari

erdalakbay

Yasaklı Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
3
Aof sinav sonuclari aciklanali baya oldu ders notu araliklari aciklanmadi dersin uzerini tikladigimizda harf notu araliklari gorunuyordu eskiden simdi bende yok sizdede oylemi.

Bana ilginc bi durum var gibi geldi 11 dersin 11 inide vermisim ortalamam 2 nin ustune ciktigi icin bi onceki donem kosullu gecer olanlarida gecmisim 4 taneydi yani toplamda 15 dersi gecmisim.
Acaba engellilerden para almiyolar diye gecirip kurtulmak icinmi oldu boyle varmi engelli olupta dersi ff gelen yada harf notu araliklarini gorebilen.
37 ile cc olan ders var bana bu nedenle ilginc geldi bi onceki donem 50.50 alip kaldigim dersten 40 kusurle cb gelmis var bi tuhaflik.
Bakin bi durumlariniza bendemi bi sorun var.

Harf notu aralıkları bende de görünmüyor, sanırım aöf artık yeni not sistemiyle beraber not aralıklarını göstermeme kararı aldı o yüzden göstermiyor diye düşünüyorum. Yeni not sisteminde genel not ortalaması 2'nin üzerinde ve notlar 35 ve üzerindeyse direk geçiyorsun sadece ff kalıyor. Aöf'ün engellilerden para almadığı için kurtulmak gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum olsa da fena olmazdı :D. Bu arada dile kolay 11 ders ve artı 4 dersten geçmişin Erdal kardeşim gözün aydın olsun, harf notu aralığını hiç düşünme derim :)

Haklisin dile kolay ben hala inanamiyorum ama bitti gitti esasen merak ettigim su bizden kurtulmak istiyormu istemiyormu esas merak ettigim buydu eger oyleyse cabucak bitecek demektir okul isimize gelir.

Mumkun oldugunu biliyorum lakin durum farkli ben kitaplari bile almiyorum sinav gunu sinavdan bi saat once geriye donuk 3 yilin sorularina bakip giriyorum dolayisiyla harf notu araliklarina bakarak acaba benmi becerdim yoksa ayarmi verdiler onu ogreneyim dedim ama sizdede gorunmuyorsa genel bi sorun anlasilan birde engelsiz parayi basan birinden ogrenirsem kafamda bisey kalmayacak daha garibi kimse niye harf notunu goremiyoruzda demiyor forumlarda tamda bu sebepten acaba bi tek bendemi var bu durum diye supheye dustum.

İSTATİSTİK 4,00 30,00 40,00 37,00 CC
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 4,00 55,00 50,00 51,50 BB
SOSYAL PSİKOLOJİ I 4,00 55,00 55,00 55,00 BB
SİYASET BİLİMİ 4,00 75,00 25,00 40,00 CB
SOSYAL BİLİMLERDE TEMEL KAVRAMLAR 5,00 45,00 55,00 52,00 BC
SOSYOLOJİDE ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ 4,00 65,00 60,00 61,50 BA
KLASİK SOSYOLOJİ TARİHİ 4,00 50,00 50,00 50,00 BC
ANTROPOLOJİ 4,00 50,00 35,00 39,50 CD
TOPLUMSAL DEĞİŞME KURAMLARI 3,00 25,00 50,00 42,50 CC
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 3,00 50,00 45,00 46,50 BC
KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER 5,00 55,00 65,00 62,00 BA

Ben harf notumu görüyorum sen nasıl göremezsin çok saçma. Google chrome kullandıysan bide explorer kullanarak bak. Yada şifreni TC ni söyle biz bakalım :)

Harf notumu goruyorum dersin ustune tiklanildiginda cikan harf notu araliklarini goremiyorum.
Ama bize ozel bisey degil sanirim aof de sistem coktu

Ben senin gibi 1 saatlik çalışmayla bu notları alsam sevinçten na yapacağımı şaşırırdım. :) Altında bit yeniği arama bu sene bu notları alamıcaksın zira açıkladığın için büyü bozuldu :D

Üst Alt