"Geleceğini Yarat" temalı Uluslararası Engelsiz Açıköğretim Yarışmaları; geleneksel olarak düzenlenen "Engelsiz Açıköğretim Çalıştayı" kapsamında, engelli öğrencilerin yükseköğretim süreçlerine dikkat çekmek, toplumumuzun engelli bireyleri ile ilgili toplumsal farkındalık yaratmak ve Açıköğretim Sistemi'nin hiçbir engel tanımaksızın eğitim almak isteyen öğrencilere yönelik eğitim hizmetlerinin yaygınlaştırılmasını sağlamayı hedeflemektedir. "Geleceğini Yarat" temalı sanat yarışmalarıyla ayrıca engelli tüm öğrencilerin kendilerini ifade etmelerini sağlamak üzere olanak sağlamayı da amaçlamaktadır.
Katılmak isteyen öğrencilerimizin, sanat yarışmaları ile ilgili uygulama kriterlerini içeren aşağıdaki şartnameleri incelemeleri, buna göre çalışmalarını yapmaları ve bu koşulları yerine getirmek suretiyle katılım sağlamaları önem arzetmektedir.
Şartnameler için: Engelsiz AOF
Not: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından Fotoğraf, Öykü ve Karikatür alanlarında düzenlenen Açıköğretim Sistemi Uluslararası Engelsiz Sanat Yarışmalarının eser gönderme tarihi 30 Haziran 2020 tarihine uzatılmıştır.
Yarışma sonuçları 15 Temmuz 2020 tarihinde ilan edilecektir.