Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aöf kamu yönetimi sınavına hazırlık..?

gursa

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Kamu Yönetimi 5.Dönemden kayıt yaptırdım.Ayın 14-15 de sınavlar var fakat ben bu sınavda kitaptan nereye kadar sorumluyuz bunu bulamadım.Kamu Yönetimi okuyan arkadaslardan tecrübelerini paylaşmalarını istiyecem .Sınavlar hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim.ör.yanlış doğruyu götürüyor mu? Sorular zor mu?vs.Cevaplarınız için şimdiden Çok teşekkür ederim.

vizede ilk 4 ünite finalde bütün ünitelerden sorumlusunuz yanlış doğruyu götürmuyo çalışırsanız kolay :D

volkancım bütün derslerden aynı mı ?

Matematik yüzünden 1 den 3 e gecememiştım 7 sene önce bırakmıştım aftan yararlandım şimdı gene matematık napıcam bilmiyorum atsamda tutmuyor sözelim iyi ama

benımde kamu yonetımı 3.sınıf, çalıştığım ıcınde derslere calısmaya cok kısıtlı zaman kalıyor.. sizler nasıl planlıyorsunuz çalısırken? en cok nelerden faydalanıyorsunuz?

bence özetlere çalış.çıkmış sorular ve konuların sonunda ki soruları çöz son gün.onur belgesi vermez ama kesin sınıf geçirir.

ben aynı bölüm ancak hiç çalışmadım..nolcak halim acaba

Üst Alt