Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aöf kayıt için gerekli belgeler?

Cengiz.34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Benim %60 engelli raporum var.bu yıl anadolu üniversitesi aöf halkla iliş.ve tanıtım geldi ayın 10 una kadar kayıt yapılması gerekiyor ben henüz yapmadım.kayıt için gerekli evraklar nedi? Askerlik durum belgesi gerekli mi be ekimde 20 yaşına gireceğim şu ana kadar askerlikle ilgilı hiçbir işlem yapmadım ne yapmam gerekir?

Askerli bilgilerini büro sistemden bakıyor. Sen diplomanı kimliğini sağlık raporunu al para yatırmadan büroya git... Yalnız önce bir internetten ön kayıt var onuda doldurman gerekiyor.

askerlik şubesinden muaf evrak al git kayıt ol

İnternetten başvuruyu yapıp resimli olması gerekiyor bu başvurunun çıktısını alıp götürmek gerekiyor.

Fotoğraf-diploma gerekli mi? Muaf belgesini hemen verirler mi? İnternetten kayıt işletme iktisat için yazıyor internet sitesinde.

Yok bende öyle zannettiğim için almadım da, Açıköğretim,iktisat ve işletme ayrı ayrı yazdığı için sanırım alınması kesinlikle şart. Bende aynı hataya düştüm, çok uğraştım çünkü. :) Fotoğraf almıyorlar, sadece çıktı da fotoğraf olması gerekiyor internetten başvuruda. Diploma da gerekli evet. Kimliğin ve diplomanın fotokopisini çektirin isterseniz garanti olsun. Benim orada kendilerini çektiler sanırım fotokopiyi.

Muafiyet belgesiyle ilgili bir bilgim yok.

Ben aftan yararlanarak yeni kayıt yaptırdım , bu kaydı bürodan yaptılar internetten kayıt yapamadım, karşıma harç ücreti çıktı.Diploma fot. Kimlik bilgileri, rapor fotokopisi ve 4 adet resim aldılar.

Üst Alt