Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, engelli olarak bazı sorularım var..?

spycode

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
s.a. arkadaşlar herkese iyi günler iyi çalışmalar

ben bu sene aöf işletme yönetimini kazandım ve okuyorum biliyorsunuz kayıt yenileme dönemi geldi ve kaydımı yenilemek istiyorum ama bilmiyorum ilk önce
1 kaydımı nasıl yenilerim
2 ders seçme işlemini ilk sene yapamıyormuşuz üniv. kendisi atıyormuş tamam ama ödeme yapılması gerekiyormuş ne kadar borcum var ne kadar ödemeyi nasıl nereye yapacağım bocumu nereden öğrenebilirim
3 aöf kayıt yenilemeye giriyorum giriş ekranında giriş diyorum

2015-2016 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir.
Tekrar giriş yapmak için tıklayınız.

bu uyarıyı alıyorum bu ne demek ödeme yapmalımıyım

aöf okuyan arkadaşlar lütfen yardımcı olun kaydımı nasıl yapabilirim ödeme yapıyormuyuz engelliler olarak nasıl nereden yapabilirim kısaca kadımı nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Sabahtan beri bende giremiyorum sistemde yoğunluk var ondan sanırım.

Yogunlugu birak adamlar direkt olarak ogrenci girisine kapadilar dukkani kepenkler inik

Seçilen derslerinizi ve borcunuzu mutlaka gösteren bir yer vardır. Zaten engelli raporuyla başvuru yapmışsanız ödeyeceğiniz bir tutar olmayacaktır. Ancak yine de bunları görüntüleyip emin olursanız iyi olur. Ben şuan 2. yıl olarak seçimlerimi yaptım ve aşamaları tamamladıktan sonra karşıma ödeyeceğim tutar çıktı. Ama ilk başvuruda nasıldı unuttuğum için ekranı görmeden detaylı birşey söyleyemiyorum. :)

hayır merak ettiğim giriş dediğimde açılması gerekmiyormu ekranın kaydımı yenilemem için ders seçemesem bile ilk yılım olduğundan sistemin verdiği dersleri onaylamam gerekmiyormu
şu ekrandan bahsediyorum

pz4nBL.jpg

Ilk sene ben bu islemleri yaptigimi hatirlamiyorum direkt susn acik olmayan ogrenci girisinden girip kaydimi yeniledim diye hatirliyorum. Hafizam beni yaniltmiyorsa

spycode bu sayfanın dışında öğrenci otomasyon girişi açılıyor ya, orada kayıt yenileme butonu olur. Şimdi ulaşılamıyor yoğunluktan galiba. Ders ekle sil değil de, doğrudan kendi bilgilerinizin olduğu, notların vs. görüntülendiği kişisel bilgi sayfasının açılmasını bekleyin biraz.

o dediğiniz otomasyon yok işte bende onu aradım ama bu nasıl iştir yaw büroda uzakta

4rmzzA.jpg

Aof bürodan yapmıyorlar mi arkadaşlar kitapları almaya gidince orda yaptırsam kayitimi.

valla büro bana uzak biraz merkezde kalıyor netten halledilmesi lazım ama bir türlü olmadı neden olmuyor kafam almadı valla

Nasil yaptin arkadas ogrenci girisi bile yokken

bugün itibariyle düzelmiştir dün bende dün sıkıntı çektim aöf'de 2 yıldan fazla okuduğumdan dolayı yenileme parası ödemem gerekiyor oda 19,53 TL onun dışında hiç bir ücret ödenmeyecektir. bilginize.

Ogrenci girisi otomasyonlarda yok ucret yatirma yok bende girip kayit yenile diycem ders secimi tamam su ogrenci girisinin linkini atabilcek olan yokmu

Sistemimiz sizlere daha iyi hizmet vermek amaciyla güncellenmektedir.

yine giriş yapılmıyor hata veriyor arkadaşlar.

Hanimlar beyler kayit yapabilen ogrenci girisine ulasabilen bi okunmus varmi

valla aklım durdu benim bu nasıl iştir arkadaş şimdide güncelleme var

arkdaşlar sistem açılmış ben onayı verdim kaydım yenilendi ilgililere duyrulur

erdalakbay

öğrenci otomasyonundan girip direk dersekle sil onayla dedin dimi sende sonra öğrenci sayfan açıldı dimi ben öyle yaptımda doğrumu yaptım acaba

Evet ogrenci sayfanda kaydiniz yenilenmistir yazmistir zaten ben yenilemiyorum. Dilekcemi ogleden sonra veriyorum. Bu yastan sonra yeter gayri

Öğrenci otomasyonundan girip direk ders ekle sil onayla dedim , Kaydımı yenilerken açılan sayfada hata verdi bir şey okuyamadım sonra öğrenci sayfası açıldı.
Kaydımın yapılıp yapılmadığını siteden nasıl öğrenebilirim.

arkadaşlar bugüne kadar aof dönem harçlarım 205 tl ile 180 tl arasında değişiyordu. şimdi bahar dönemi tek ders için vize ve final sınavına gireceğim (lisans ) . raporumu büroya teslim ettiğimde hiç ücret alınmayacak mı ?

raporunu büroya ver ben hiçbir ücret ödemedim kitaplarımıda aldım

ben bürodan yaptım engelli raporunun aslı gibidir fotokopisini aldılar geçen sefer almamışlardı ama.

erdalakbay
Kaydımı yeniledim. Alttan 1-2 dersim olduğu için 17,00 tl borç çıktı. Kredi kartı ile ödedim..
Öğrenci sistemine girdim..
Öğrenci Durumu : AKTİF

Arkadaşlar bugün kitaplarımı almaya gideceğim büroya herhangi bir evrak gerekiyor mu?Bilgisi olan var mı?

Üst Alt