Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aöf kayıt yenilemeye giderken raporumu da götürecek miyim?
16-27 Eylül 2013 tarihler arasında ders ekle sil işlemi yaptıktan sonra sayfanın çıktısı ile birlikte raporunun aslı ve bir fotokopisi ile AÖF Bürosuna gideceksin.
İlk kez kayıt olcağım için bilmiyorum, aöf bürosunda kayıt yaptırırken sağlık raporumun aslını istiyorlar mı yoksa aslına bakıp kopyasını almak yeterli oluyor mu?
engellilerden
kayıt ücretı alınmıyor mu ?niye raporunuzu goturuyorsunuz anlamadım.bende yenı rapor cıkardımda aöf 3.sınıftayım.raporumdan öncekilerden farklı birsey mi uygulayacağım ?
Ekle Sil İşlemi;
AÖF de Normalde 30 Kredi alırsın. Fakat Kredili sistemde bunu 2. sınıftan itibaren 45 krediye kadar çıkarabilirsin. Yani Alman gereken zorunlu dersler üzerinde bir değişiklik yapamazsın fakat bunun yanında AÖF nin sana sunduğu derslerden 45 krediye kadar alabilir yada 30 kredinin altına düşürebilirsin demektir.
Barış Merhaba kardeşim
İlk önce İnternet üzerinden kayıt yaptıracaksın. Sonra Engelli olduğuna dair raporla Ve kimliğinle AÖF kayıt bürosuna giderek işlemini tamamlayacaksın. Harç parası yatırmadan gideceksin.
ilk kez kayıt yaptıracaklar için raporun aslını göstermek gerekiyor. ama daha öncede aynı büroda kayıt yaptırmışsanız (özellikle belirteyim aynı büroda) zaten raporunuz bulunur onlarda. ama yinede işi garantiye almak için rapor yanınızda bulunsun. belki bulamazlar veya uğraşmak istemezler. ben telefonla sormuştum ve raporum zaten ellerinde vardı diye istemediler.
DGS ile İktisat okuyordum. Geçen sene kayıt yenilememiştim. Bu sene yeniledim ama 252 TL harç çıktı ekranda. Ödemeli miyi, yoksa direk büroya mı gitmeliyim? Bu arada, büromu sistemden değiştirdim, daha yakına açıldı diye.
ben bugün ayıt yenilemek için büroya gttim. raporun aslı gibidir onaylı fotokopisini aldılar. bir de 17,50 tl gibi cüzi bi ücret çıktı bankaya yatırıp kaydımı yeniletecegim.
O ücret, internetten kayıt yenilerken görünüyor muydu? Benimki internet kayıt yenileme sonrasında göründü. Ödeyecek miyim acaba? Kaldıki, geçen sene yeniletmemiş olsam da, borcum yoktu.
ben raporu götürmeden önce 222 lira kayıt yenileme üreti gözüküyordu. bi sene kalmıştım ve kayıt yeniletmmeiştim geçen yıl raporumda yoktu almamıştım daha. o yüzden raporu götürüp sisteme işletmem gerekiyordu bugün gidikten sonra baktım ücret düşmüş. onu da yatırı bürodan kaydımı yenilettirecegim.
açıköğretim bürosu benim 18 tl vakıfbanka para yatırmamı söyledi, raporumu vermeme rağmen, siz hiç para alınmıyor diyorsunuz, yanlış mı biliyorum acaba*