Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF sınavsız geçiş kayıt tarihini kaçırdım. Kayıt yaptırmanın başka bir yolu var mı?

destan6638

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
örgün olarak eğitim fakültesinde okumaktayım ama okulu bırakmam gerekiyor saglık problemlerim nedenyle.ve aöf ikinci üniversite kapsamında bana uygun bir bölüme geçmek istiyordum.ama aöf sınavsız geçiş kayıt tarihleri 26 kasımda son bulmuş.ben o tarihte heyet raporu aldıgım içni kasım ayı içinde raporluydum.aceba kayıt yaptırabilirmiyim,yarın olmadan öğrenmeliyim.OTURAN BOĞA sen bilirsin be abi.bi cvp verirmisin:(

benımde aynı bende suan cankırı dayım bende kacmak ıcın bahane arıyorum aof denedım kayıtlar bıtmıs rektorluk bıl hasa aradı sımdı engelımden dolayı yer degıstırmeyle ugrasıyorum bakalım olacakmı..bı sorumda su engellıler bulundugu ıle gecemezmı

kardes buludugun ile nasıl gececeksinki,böyle bişey pek mümkün değil gibi sanki.vallahi varsa yolu banada söyle.AÖF sınavsız geçiş kesin olarak bitmişmi,eminmisin,ek yerlestirme felan yokmuymuş.nolcak böyle yahu?

bıtmıs yoksa ben burda rezılık cekmezdım cankırı gıbı bı yerde hıc bır engelıye tavsıye etmem cok zor bır yer

ben bu dönem egitim fakültesine kayıt yaptırmadım,ama ikinci dönemde yaptırıp seneyede allah nasip ederse aöf e geceyim bari.baska bir yol yok galiba,yada varmı bilgin varmı engelli raporuyla bulnudugun ildeki başka bir bölüme geçme felan.?sonuçta aynı durumdayız:(

bılmıyorum p.tesı
arastıracam haber verırım sana

açıköğretim lisesine ilk kayıt

hocam benim sorum ben ilk defa acık liseye yazılmak istiyorum acaba suan yazılabılırmıyım yoksa daha varmı cevapladığınız için tesekkrler

ben ilk defa acık liseye yazılmak istiyorum acaba suan yazılabılırmıyım yoksa daha varmı cevapladığınız için tesekkrler

bu aralar baslayacak galiba açık lise kayıtları.bulundugun yerdeki halk egitim merkezini ara ve sor.kayıt olursun bu sıkıntı değil.Cumali hani yaw sen bana haber verecektin.Nolcak halimiz

Üst Alt