Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF son sınıfta okuyup tek dersten kalan öğrenciler

gulpembe

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar

ben Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümü sonsınıfta okuyordum Tek dersten Sınıfta kaldığım için Mezun olamadım bundan dolayı çok üzgünüm Tekbirders yüzünden hem bir yılım boşa gidecek ,hem de 450 tl harç yatırmam gerekecek
ayrıca Kendi kurumumun açacağı yükselme Sınavlarına da giremiyeceğim A
nadolu Ünüversitesi 1999 yılı ve öncesinde Tekders Sınavı yapıyormuş Konuyla ilgili Başbakanlık Özürlüler İdaresiyle görüştüm onlarda Mağduriyetimi anlatan birdilekçeyi Başbakanlık Özürlüler İdaresine göndermemi ve Dilekçeye İstinaden Anadolu Ünüversitesi Rektörlüğüne Tekders Sınavının yapılması hususundA Pozitif ayrımcılık Kapsamında Talepte bulunacaklarını belirttiler

Lütfen sizlerden Ricam benimle aynı Durumda olan ( Tek Dersten sınıfta kalan ) Engelli Arkadaşlar varsa Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığına Birdilekçe yazsınlar faydalı olacağı kanısındayım .

umarım en kısa zamanda mezun olursunuz.

Üst Alt