Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF sosyoloji bölümünü bitirsem ekpss'yle ögretmen olarak atanır mıyım?

Konular
251
Reaksiyonlar
229
arkadaşlar açık ögretim den sosyoloji bölümünü bitirsem ögretmen olarak atanırmıyım ekpss sınavıyla şimdi hizmetli olarak atandım lise mezunuyum sosyolojiyi bitirisem ögretmen olarak atanmam için ne yapmam gerek

atanırsın ya felsefe öğretmenliğine yada pskolojik danışmanlık ve rehberlik bölümüne atanırsın yada varsa sosyoloji öğretmenliğine

hep merak ediyordum sorayım bi o resmindeki atlı adam neyin nesi oluyor ? :D

Atanamazsin bende sosyoloji lisans okuyorum formasyonu yok.

Formasyon oyle istenildiginde alinan bisey degil formasyon alabilmeniz icin.
Bazi dersleri almaniz lazimki formasyon almayi hakedesiniz.
Aof de o dersler olmadigi icin dolayisiyla formasyon almasida imkansiz ogretmenlik bu durumda hayal.

Ben atama yok diye ders bile calismiyorum an itibariyla bu kredili sistemde bu kredilerde ders aliyormuyuz incelemek lazim

sosyolojiyi bitirdikten sonra aöf den sonradan formasyon için üniye başvuruyosun herhangi bir üniye kolay yani

Krediler tutmuyor aof ye direkt arayip sormak lazim eger formasyon hakkimiz varsa bu sene umursamadigim alttan kalan derslere yuklenicem.

Üst Alt