Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF Türk dili ve edebiyatı bölümünü okuyacağım..?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Ben bu yıl açıköğretime yazıldım. Açıkçası sınav uygulaması hakkında hiçbir bilgim yok. Nette biraz araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
-Açıköğretim sınav tarihleri 6-7 Aralık diyor. Dersleri bölüp iki gün boyunca mı sınav oluyor yoksa isteğe göre 6 ya da 7 si seçilip mi sınava giriliyor?
-Sınavlarda tüm okunan bölümler için ayrım aynı mı? Yani vizede kitabın yarısı finalde tamamı mı soruluyor?
-Peki 8 ünite olan bölünebilir de 5 7 11 ünite olan dersler nasıl bölünüyor?
-Sizin çalışma durumunuz nasıl? Sadece ders kitapları yetiyor mu yoksa ek kitap alıyor musunuz ya da geçmek için ekstra neler yapılması gerekli? Geçmek zor mu kolay mı? (sözel bir bölüm seçtim, Türk Dili ve Edebiyatı bölümü)
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için..

Sınav 2 gün oluyormuş. Bende yeni gireceğim ama. :)

Edebiyat Ders Listesi ve Ara Sınav Üniteleri
Burada hangi dönem hangi ünitelere çalışacağınız yazıyor.

Murat yayınevi'nin varsa kitabı bunu öneriyorlar, benim Tarih bölüm yok böyle bir kitap. Bu yüzden sadece bana verilenlere çalışıyorum.

Sınavlar 2 günde bitiyor . Yarısı cumartesi yarısı pazar günü oluyor sınavların. Hangi dersin sınavı ne günse sınava bir hafta kala sınav Takvimini açıklıyorlar ve sınav giriş belgesinin çıktısını almanız gerekiyor. Yardımcı kitap mutlaka öneriyorum. Çünkü açıköğretim kitapları çok sıkıcı . Mutlaka alın. Başarılar diliyorum....

KKELEBEK ve PİGMALYON ;
Çok teşekkür ederim ikinize de. Özellikle bu sınav üniteleri vermeniz çok iyi oldu. Yoksa hâlâ nereyi çalışacağım diye düşünüp dururdum. Hoş şu ana kadar bir çalışmam da yok daha. Kitaplara biraz göz gezdirdim ama çok bilgi var. Sanki bütün derslerden kalacakmışım gibi geliyor. Kaynak kitap için geç kaldığımı düşünüyorum. Üstüne 6 Aralık'taki ehliyet sınavı için de çalışmam gerek. Bakalım ne olacak

Ehliyet için geçmiş yıllarda çıkmış sorulara çalışın geçersiniz. Kolay gelsin. Başarılar diliyorum

Üst Alt