Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF'de 6 yıldır pasif öğrenciyim. Borç birikmiş midir?

erola

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
41
Aöf 6 yıldır pasif öğrenciyim borç birikmiş midir ? Biriktiyse kaydı silmek için ödemek zorunda mıyım ? Ekpss ile memur olmama engel olur mu ?

Kayıt yenilemediyseniz borç olmaz.

erola

1- Eyüp beyin belirttiğ igibi borç çıkacağını sanmıyorum.
2- AÖF engelliden harç almıyor, siz bu şekilde kayıt yaptırmamış mıydınız?
3-AÖF ile EPKSS'nin ilgisi yoktur. Birisi Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, diğeri ÖSYM'nin düzenlediği EKPSS sınavı.

erola

Benim de 9 yıl olmuştur kaydolmuştum ama ilk yıl dışında yeniletmemiştim, geçtiğimiz dönem yeniletmek için gittim memura sordum raporunu getir dedi ücretsiz kayıt yaptı, geçmiş borcum da olmadığını söyledi.

Raporunla birlikte büroya git, aslı veya aslı gibidir olsun yalnız

AÖF kayıt yenileme vakti şuan 28 şubatta bitiyor . Benim heyet sonucumu bekliyorum artık ne zaman gelirse . Eğer kayıt tarihinde gelmesse mecbur para verip kayıt yaptırıcam. Şunu sormak istiyorum . Misal 13 Şubat heyete girdim hastane Ankara’ya yollayacak sanırım ordan imzalar vs atıldıktan sonra gelecek . Diyelim engel oranı aldım . 13 Şubat mı yazacak hastane heyetine girdiğim tarih yoksa artık Ankara ne zaman imzalarsa o zamanın tarihi mi ? Bir soruda eğer parayı yatırsam rapor gelince gidip göstersen AÖF büroya paramı geri alabilir miyim ?

Üst Alt