Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF'de kayıt yenileme tarihi ne zaman?

eser27

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Ben bundan 3 sene önce kamu yönetimini okuyordum ancak sınıfı geçemeyince kaldım ondan sonra kayıt yenilemedim. Şu anda tekrar okumak istiyorum acaba tekrar başvursam kayıt yenilerle mi yoksa tekrardan YGS sınavına mı girmem gerekiyor? Eğer kayıt yenilemem gerekiyorsa hangi tarihler arasında yenilemem gerekiyor ?

Saygılar

geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye..bir daha ki seneye inşallh.. ama güz dönemi bitti inşallh bahar dönemi olabilir.

Böyle bor hikayesiyle bilgilendirme için tşkkür ederim bahar dönemi dediğiniz sanırım mart dönemi bide o zamanda engelli raporum yoktu daha yeni aldım sanırım kayıt ve sınav harcı yatırmıyoruz?

Raporu gösterince harç falan hiç bişi sormuyolar hatta bazı işlemleri direk kendileri yapıyolar kayıtta.

Peki raporun aslını mı istiyorlar yoksa fotokopi yetiyor mu? Yoksa ona göre noterden çoğaltayım...

Raporu götürünce orda kendileri fotokopi çekiyolar aslı sende kalıyo.

Bİumut bilgilendirme için teşekkür ederim....

Üst Alt