Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AOF'de sınav binasını değiştirebilir miyim?

NETBUS

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, bulunduğum ilde, aof sınavlarına şimdiye kadar, şehir merkezinde bir okulun kütüphanesinde engelli arkadaşlarla giriyorduk gayet iyiydi. Fakat şimdi şehir merkezinden 15 km uzakta üniversite binasına vermişler sınav yerlerini. ulaşması zor ve bir kısmı hala inşaat halinde olduğu için çevresi toz toprak ve çamur. Gelelim binaya, bina labirent gibi uzun 2 koridoru geçtikten sonra asansöre binip 2. kata çıkıyorsunuz. biraz daha yol gidip sınıfa ancak ulaşıyorsunuz. Bu binayı değiştirmenin bir yolu var mı? zaten sınava giren 5-6 engelli kişiyiz. Bizi şehir merkezinde bir yere yerleştiremezler mi?

Sınav bu sabah nasıl değişecek bu saatten sonra

NETBUS Bahar dönemi sınavlarına 1 ay kala AÖF nün il merkezine başvurarak sınav yeri için düzenleme yaptırabilirsin .

Bu haftasonu gittim sınava girdim. Zorlukları aşarak ulaştım. finallere değişik binada girmek için değişiklik yaptıramazmıyım? yetişmez mi?

NETBUS Engelli raporunun 1 fotokopisi ile öğrenci işlerine gidip düzenleme yaptırtma hakkın bulunmaktadır . Sınav belgesi basımı öncesi yetişirsen olur .

merhaba arkadaşlar. aynı dertten bende muzdaripim. 2 senedir sınav yerlerinin uzak olmasından dolayı sınavlara gitmiyorum. Mail attım cevap veren olmadı. Öğrenci işlerine giderek sınav yerini düzelttirebiliyormuyuz.

arkadaşlar ben de aynı şekilde muzdaribim. BİMER e mesaj attım bu konuda ilgilensinler diye ama olumsuz cevap aldım. ben de gitmiyorum kaç sınavdır

BİMER veya Cimer ile Anadolu üniversitesinin arasında ki bağlantıyı kuramadım . Sınav yeri değişiklikleri ve talepleri AÖF nün öğrenci işleri bölümünden kişisel müracaat ile yapılır .

Öğrenci işlerinde bulunan memura BİMER den şu kişinin sınav yerini değiştirin diye talimat gitmez.

tüm engelli arkadaşlarımızı bildiğim kadarıyla sınava girdiğim yere veriyorlar. ulaşım konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. buradaki tüm engelli arkadaşların sınav yerlerinin merkezde yapılan yeni binalarda olması için BİMER e yazdım.

msait19

Bimer ilgilenmez olayı siz çok farklı kulvarlarda koşturuyorsunuz. Hangi üniversitenin öğrencisi isen ( anadolu üni, istanbul üni, atatürk üni ) oranın öğrenci işlerine yazman gerekiyor. Kasap'a gidip bana 2 kg mandalina verin demek gibi bir şey olmuş sizin yaptığınız. :)

Son düzenleme:
aof bilgi mail adresine mesaj atmıştım. Cevap yazmışlar, tüm yerleştirmeler otomatik yapılmaktadır vs diyerek olumsuz cevap vermişler. Yani bğzğm çektiğimiz sıkıntı devam edecek. İsteğimize kulak asmadılar gibi gözüküyor şimdilik girişimlerim devam edecek, ildeki büroya gittim bizde ileteceğiz diyorlar. bakalım sonuçları yazarım.

Son düzenleme:
Üst Alt