Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF'den son sınıf öğrencisi olduğuma dair yazı alabilir miyim?

TheLonely

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Selam Arkadaşlar :)
Ben 2 Yıllık(Önlisans) Bir Bölüm Okuyorum.
Ama Şöyle Bir Durum Var.
Birinci Sınıfın Güz Dönemindeki Derslerin Sınavına Girdim. Fakat Birinci Sınıfın Bahar Döneminde Kayıt Yenileyemedim.
İkinci Sınıfıtayım ve Kredim Yettiğince Bütün Dersleri Aldım ve İkinci Sınıfın Güz Dönemindeki Derslerin Sınavlarına Girdim.

Asıl Sormak İstediğim;
2018 Yılındaki EKPSS Sınavı İçin AçıkÖğretim den Son Sınıfta Okumaktadır Belgesi Alabilir Miyim? Alırsam Sınava Girebilir Miyim?

Bilgisi Olan Arakadaşlar Bana Yardımcı Olurlarsa Sevinirim :))

1. sınıfın derslerini vermeden 2. sınıfamı geçtiniz
değişik
aöf müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin belge alabilirmiyim diye

_MUSTAFA
e devletten çıkartabiliyorsunuz yanılmıyorsam anadolu ünv bölümüne girin

Aöf bürosundan yada e-devletten transkript çıkartabilirsiniz ancak ekpss için bir faydası olmaz çünkü ikinci sınıfı okuyor bile olsanız derslerin tamamını geçerek tamamlayıp diploma alacağınız kesin değil, size tavsiyem lise diplomanızla ekpss başvurusu yapmanız atanırsanız üniversite diplomanızı da işletmeniz olacaktır ayrıca ekpss tercih zamanlarında da öğretim durumunu güncelletebilirsiniz.

@nfrysmn
Kredili Sistem Olduğu İçin Alttan Dersin Olsada, Bir Üst Sınıftan Kredin Miktarınca Ders Alabiliyorsun.

@MRM
Teşekkür Ederim Arkadaşım :)

@Life
Benim Tek Derdim Son Sınıfta Olduğumu Kanıtlayıp EKPSS Sınavına Önlisans(2 Yıllık) 'tan Sınava Girebilmek.
Ben Sınava Girebilirsem, İlk Tercihleri Yapmayı Düşünmüyorum Zaten.

Son düzenleme:
Üst Alt