Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF'den tarım veya veteriner teknisyenliği okumak iyi midir?

volkano39

Üye
Konular
166
Reaksiyonlar
10
10 yıllık devlet memuruyum, psikolojik tedavi görüyorum. tarım bakanlığında çalışmaktayım. lise mezunu düz memurum, acaba aöf den 2 yıllık tarım veya veteriner sağlık teknisyenliği bitirip daha yüksek maaş alabilir miyim?

valla aöf bende okumak çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı sınava giriyorum barajı aşamıyorum arkadaş nasıl bir şans dır....

volkano39

Oku kardeşim maaşın artar ve çalıştığın bölümde yükselirsin.

Üniversite mezunu olursan 3-1’ine düşebilir ve yeşil pasaport alma hakkına sahip olursun. Veteriner sağlık teknisyenliği okursan kurumunda unvan değişikliği sınavı düzenlenirse sağlık sınıfına geçersin maaşında ciddi farklılık gösterir. Yada tekrar EKPSS’ye girer vet sağlık teknisyeni olarak atanmayı beklersin.

Ama ben engelli memurum psikoz tedavisi görüyorum acaba teknisyen olunca işler yapamayacağim hale gelir mi bir de çoğu ararken azdan da olur muyuz çünkü işyerinde bana çok yüklenmiyorlar.

Üst Alt