Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF'li engelli var mı aranızda? [Soru]

Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben işletme 3.sınıftayım valla bir hafta sonra 4.sınıfa da geçebilirim son güncelleme yapmadan yazıyorum farklıyım sağlam bedenler arasından sıyrılıp sıbnavlara giriyorum.bazıları yardımcı olurken bazıları küçümsüyor acaba ben bu halimle onlarla aynı kulvarda olduğum için onlar kendilerini mi özürlü görüyor heheheh :)

Bence sen kendini sanslı gör.. Çünkü bende 3.sınıf işletmede okuyorum. Ve koskoca sınıfta bir tekerlekli sandalyede sınava giren benim diğer özür gurubundan ise 4 kişi vardı benimle birlekte sınava giren. Yani bizler sanslıyız ben öyle düşünüyorum. Umarım 4. sınıfa gecersin ve okulu bitıirirsin. Yolun açık olsun arkadaşım..

slm

rekor bende tembelim ve bir türlü 2. sınıfa gecemiyorum
babam dalga geçiyor artık ama olsun bu yıl biraz ümitliyim

Bende haLkLa iLişkiLer 1.sınıftayım.İnşaLLah 2. sınıfa geçeceğim:)

merhaba arkadaşlar açıköğretim fakültesinde 24 haziran günü eskişehirde mezuniyet töreni vardı dereceyle bitirenleri mezuniyet törenine çağırdılar bende 42. sırada mezun oldum Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu başarılarınızın devamını dilerim

iktisat 2. sınıf, finallere girmedim tüm dersler bütünlemeye kaldı :)

bende muhasebe bölümünü yeni bitirdim bi tek diplomayı almak kaldı

merhaba bende bu sene kamu yonetımıne kayıt yaptırdım.bıraz acemıyım yardımcı olan olursa çok sevınrım...

ben de maliye 2 sınftayım.2 Senedir matematikten kalıyorum.4 yıllık okuyorum,ama 2 yıllık diplomayı aldım mı bırakacağım.Beni çok yıprattı.

İKTİSAT bölümünden MEZUN oldum arkadaşlar çalışmadan kitap açmadan tek bir ders bile veremezsiniz. Çalışmadığınız sürece okul uzayacak ve ailenize arkadaşlarınıza alay konusu olacaksınız bunu unutmayın. Şu haliyle AÖF bölümleri çok daha kolay benim bitirdiğim dönemde Yabancı dil dersleri 4. sınıfa kadar vardı ve bizi çok uğraştırırdı şimdi öyle değil ve hal böyleyken çalışmadan sınıf geçmek çok zor. Tüm AÖF li arkadaşlara başarılar diliyorum

bende aöf işletme 3.sınıfta okuyorum.hakikaten çalışmadan geçmek çok zor artık.

işletme 3.sınıftayım kendimi hiç olmadığım kadar diplomaya yakın hissediyorum;

ÜNİVERSİTE ÖGRENCİSİ KİM VAR?

EVET BEN UZATMALI BİR 3.SİINIF ÖGRENCİSİYİM :oops:
(AÖF İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ)

demek sende IOLP zedesin :)

Allah yardımcın olsun :) Az çekmedim bende

AOF sınavları yaklaştı 4-5 Nisan da olacak.

AOF Halkla İlişkiler 2 senelik mezun oldum.
şimdi de AOF İşletme Fakültesi 4. Sınıftayım. Sınavlar 5-6 Nisan da yapılacak az kaldı. Sınava girecek herkese başarılar diliyorum.

Ben sınavlara AOF'nin web sayfasından çalışıyorum. Çok güzel hazırlanmış. Bebeğimden dolayı geçmiş yıllar kadar çalışamasamda inşallah sınavları verip mezun olacağım. Bu arada biz İstanbul'u engelliler AOF kayıt olurken engelli olduklarını belirtimişlerse sınava aynı yerde giriyor. Çapa-Şehremeni Lisesin de biz engelli arkadaşlar sınavlarda birbirimizi görüyoruz her zaman ve yüzyüze başarılar dileme şansımızda oluyor. Mimari sorunlarımız yok, sınıflarımız, sınıf girişlerimiz engelliler için müsait. Otopark sorunu bile yok. Teşekkür ediyoruz yetkililerden bizleri düşünüp böyle uygun bir okulda sınavlarımızı gerçekleştirdiği için.

Saygılar.

Arkadaşlar ben Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum ve bu sene başvurdum sınavsız geçiş hakkımdan yararlanmak için. İnşallah muhasebe bölümü öğrencisi olucam yeni dönemde.. 2 yıllık tabi belki daha sonra 4 yıllığa geçerim şans dileyin...

bende AÖF işletme son sınıf öğrencisiyim.7. yıl seneye biterse iyi olacak ama :D

bir ay sonra yerel yönetimleri bitiricem. anlıcanız aöf de acemiyim help lütfen. teşekkür ediyorum şimdiden. iktisada geçiş yapmak istiyorum arkadaşlar gene aöf den devam edicem. mümkünmü?

arkadaşlar özürlü memur sınavlarında üniversite mezunları dezavantajlı duruma düşüyormuş işkurdan duydum bu konuda sorun yaşayan varmı?

aöf finalde çıkabilecek genel matematik soruları nelerdir? paylaşın lütfen!..
ne gıcık bir ders değilmi arkadaşlar?
hiçbir şeyden çekmedim matematikten çektiğim kadar, yapıştı üzerime kaldı hergele, akrabayız ya!..

saygılar

Ben Sosyal Bilimler 2.Sınıfdayım,Siyaset Bilimi Dersini tekrar ediyorum;sanırım Haziran da mezun olucam,İktisat ve İşletme Fakültesine hazırlık sınıfına kayıt olmadan,geçme hakkı var,Engellilere Açıköğretimde neden harç indirimi yapılmıyor?anlamıyorum,bu arada isim vermeyecem ama isim yapmış bir açıköğretim kursuna zorlandığınız dersten mutlaka gidin,insana daha fazla çalışma isteği veriyor.

Okumak güzeldir.

Merhabalar. Çok zor şartlar altında ve sadece kendi azmimle ilkokul, orta okul vede liseyi bitirdim. Şimdi ise Açıköğretim Fakültesi Okulöncesi Öğretmenliği 2. sınıftayım. İnşallah bu yıl 3. sınıfa geçeceğim.

arkadaşlar ben aöf diğilim ama dikkatımı çekti konu okudum ben bitirdim yüksek lisans yapacam sınava girdim inşallah kazanırım.herkese başrılar

falko da var

falko da aöf halkla ilişkiler 1.sınıfında ama sonuçlar açıklanınca büyük bir ihtimalle 2. sınıf olacak

yeni aklıma aklıma geldi erteleye erteleye seneler geçmiş napalım sağlık olsun diyeceğim ama oda yok!!!!

aöf

bende bu sene inşallah MENEKŞE gibi yeni başlayacam sağlık kurumları işletmeciliği.bu mesleği seçmemim sebebi bir kamu hastanesinde memur olarak çalışmamdandır.inş başarı ile bitiip üst seviyelere çıkmak.ama bitmedi dgs ye girmeden de iktisat okuyup iki inversite bitirmek ve durmak yok yola devam diyerek.:) :) :)

Üst Alt