Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF'te hangi bölümü seçtiniz?

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
171
2yılla 4 yıl arasında kaldım.Tarih 4 yıl seçtim. Siz nereleri seçtiniz arkadaşlar?

4 yılı seçmekle en iyisini yapmışsınız Ben Kamu Yönetimi Lisansı seçtim 2. sınıfa geçtim Hakkızınzda hayırlısı

Amin inş. Sizde seçebilirsiniz sadece YGS puanıyla 4 yıllıklarda var. Ben olurda gelmezse diye riske atmak istemedim biraz çoğalttım. Aslında tek tercih yapmıştım. İlk tercih geliyormuş zaten ama ne olur, ne olmaz. :)

tarih 3. sınıfa geçtim. hayırlı olsun..

Teşekkürler... Nasıl dersler peki, bir kaç tanesi gözümü korkuttu benim şimdiden. :)

Valla gerçekçi olmak gerekirse kolay değil. Bakma millet aöf deyip kaale almıyor ama örgün eğitimden hiç de farkı yok gibi. satır satır çalışmak gerekiyor.

Ama gözün korkmasın çalışan yapıyor elbette, hangileriden ürktün?

Osmanlı Türkçesi'nden mesela..

kur'an-ı kerim okumayı bilmiyor musun?

Hayır, bilmiyorum. Ama bugün video anlatımlarını izledim biraz. Sınavlarda nasıl sorular soruyorlar bu bölümden? harf ağırlık lı mı mesela?

sorular karışık her türlü soruluyor o yüzden adam akıllı çalışmak gerekiyor.

Bu ders çok kolay hatta en kolayı diyebiliriz. Şu an yaz tatilindeyiz kur'an kursları yeni başladı. istersen en yakın camiye git hemen kayıt ol fırsatı kaçırma derim ben.

Ben bu dersi vermedim henüz duruyor bu yaz ben de çözeceğim kur'an'ı, 1 sınıftaydım galiba evde babamdan kalma kur'an rehberi diye kendi kendine kur'an öğrenmeyi sağlayan bir kitap vardı 1 hafta kadar çalıştım bildiğin okuyordum heceleri falan :) çok heyecanlanıyor insan. Sonra araya başka şeyler girdi çalışamadım. Ama şimdi ufak tefek işlerim var biraz bitirir bitirmez (haftaya inşallah) başlayacağım.

dersleri aksatmaz düzgün çalşırsan inan 1 haftada eline kur'an alırsın okumaya başlarsın.

Hııımm çok teşekkürler. Evet çok haklısınız, videodan dahi o heyecanı aldım zaten. Tercih sonuçları açıklansında mutlaka bende üzerine düşeceğim bunun. Çok heveslendim bende. :)

rica ederim. bence sonuçları bekleme çünkü kurslar başladı geri kalırsın. zaten barajı geçip bu bölümü de 1. sıraya yazdıysan kesin yerleşirsin.

Ben mimarlık terkim bu bölümü 330 ygs puanıyla ilk sıraya yazdım geldi.

Haklısın araştırayım şimdiden. evet 1. tercih yaptım. hep öyle diyolar ilk tercih gelir diye :)

kelebek benim yaş 35 2015 ygsye girmeyi düşünüyorum acaba başvurum kabul olunur mu?%90 engelli raporu kabul edilirmi?

aö malıye 3 sınıf terkım tekrar kaydımı yaparlarmı 6 yıl oldu

LEGİONNAIRE neden yapmasınlar

[FONT=arial][SIZE=2]öğrencilik işlemleri ile ilgili her türlü soruları için Açıköğretim Etkileşim Merkezinin (Çağrı Merkezi) 444 10 26 numaralı telefonu arayacaklardır.[/SIZE][/FONT]

buradan bilgi alabilirsin

benim yaş 35 2015 ygsye girmeyi düşünüyorum acaba başvurum kabul olunur mu?%90 engelli raporu kabul edilirmi?

En sağlıklı bilgiyi yukarıdaki numaradan alabilirsin Özer abi, ben bugün iki kez aradım. Merak ettiklerimi soruyorum. :)

1, tercih işletme 2,tercih kamu yönetimi yazdım rıske girmeyeyım dıye iki tanede 2yıllık yazdım artık ne tutarsa:)))

Ben de edebiyat yazmayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Okuyan var mı, tavsiye edebilecek?

örgün önlisans grafik bölümü mezun olduktan 6 yıl sonra aöf sınavsız dikey geçiş yaptım kamu yönetimi lisans tamamlanmaya çalışacağım şun 4 sınıftayım... hayırlısı

aöf ikinci üniversite lisans programda sosyoloji yada felsefe kararsız kaldım :confused:

Merhaba arkadaşlar,
Kayıt başvurusu falan 1-5 Eylül değil mi ki ?

Ben AÖF Önlisans bitireyim diye düşünüyorum ama bilemiyorum :)
Laborant ve Veterinerlik Bölümü okumayı düşünüyorum.
İşitme engelliyim Veterinerlik okursam hem iş açısından bana göre olmuş olur hem de hayvanlar ilgi odağım örümceğinden tut büyükbaşlara kadar hepsini seviyorum:)
Ama bir yandan da 2 yıl uğraşacağım diyorum zaten kamuya yerleşemiyorum vs.
Derslerde Fransızca ve Almanca var hadi biraz Almanca biliyorum kolay gelir ama Fransızca hiç bilmiyorum
Ne yapmalıyım yada başka hangi bölüm seçebilirim hiç bilmiyorum
Örneğin İnsan kaynakları seçsem duymuyorum ki ne iş yapacağım nasıl yapacağım.
Şuan çalışıyorum Özel Sektörde Kalite Yönetimde Ön muhasebe gibi ama muhasebeyi çok sevmiyorum :)
Ne yapmalıyım fikir verinnn
Ha bir de Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü Mezunuyum !!!!
Ve artık duymuyorum alanım müzik şaka gibi aklıma geldikçe küplere biniyorum zaten..
Tercihlerde Bilgisayar İşletmenliği yada Memur dışı bir şey seçebilme ihtimalim yok.
Santral Memuru seçemem :D
Sağlık okusaymışım bari ama hastalara dayanamıyorum okuyamazdım :)

Hayvan türünün hastalarına nasıl dayanırım o zaman da diyorum ama :)
Her zaman hastalıklı bir hayvan gelmez heralde hastane gibi

çok öncesınde halkla ılıskıler onlısans bıtırmıstım, dıkey gecısle lısans yapmak ıcın kamu yönetımı bolumune gecıstım yaptım,sımdı son sınıftayım.. çalıstığım ıcın ılerde dereceme yansır dıye dusundum.

Üst Alt