Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF'ye 2 defa engelli raporumu gönderdim hala harç muafiyeti yazmıyor

idare1984

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
Ataöf adalet önlisans programına müracaat ettim ikinci universite kaydı olarak harç muafiyeti için engelli raporumu gönderdim mühürsüz evrak nedeniyle işlem yapılmadı bir engelli raporumu mühürleyip aslı gibidir onaylatip gönderdim hala harç görünüyor ve harcı ödemem halinde kaydimin yapılacağı bildirildi sms ile. Benzer durumda olan arkadaşlar var mı ne yapmam lazım müşteri hizmetleri de ulaşılamıyor

ataaöf e bende kayıt yaptırmayı düşünüyorum ama bu işlerde çok sıkıntılı diyolar vazgeçiyorum. çoğu arkadaşa öyle olmuş.anadolu üniversitesi gibi olması için bi on senesi var. numara varsa arayın bilgi alın.

Aynen ataaof resmen engelli raporumu işleme almadı bu konuda çok acemiler anadolu üniversitesi daha iyi cidden

Ata aöf harç muafiyeti hakkında dilekçe gönderilmesini bekler gönderdiniz mi?

raozcevik

Evet harç muafiyeti talebini içeren dilekçe ile engelli sağlık kurulu raporumu gönderdim

Arayıp bilgi almakta fayda var diyeceğim de 9 - 10 dk bekleyip ulaşamamak da problem :(

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benzer problemleri yaşayan arkadaşlar var mı istenilen evrakları göndermeme rağmen sistemde hala borç görünmekte ve sms ile kaydın tamamlanması için harc ücretinin yatırılması gerektiği bildirildi

Ben direkt aöf bürosuna götürdüm yoksa işler yürümüyo

Işin kötü yanı atatürk üniversitesi açık öğretimin illerde aof bürolarının olmamasi

Vize 7 final 14 ünite :)

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noter onaylı örneğini göndermen lazım bende kayıt yaptım tek onu yolladım muafım aslı gibidir kabul edilmiyor ayrıca işlem sıraya girince msj geliyo her adımda msj atıyorlar ben şahsen ataaöfü andaöfden daha çok sevdim..

idare1984

Aynen öyle 50 55 tl bisey di benim onay yaptırdığımda noterde sonra gönderdim 1 hafta içinde telefona msj geldi kayda alındı diye harç okul başlayana kadar görünür ama muafsın msjları silme gelenleri ataaöfden

Son düzenleme:
2015 te daha önceden yatırdığım parayı da iade aldım. Hatta askerlik tecil evrağı için dilekçe yazıp faksladım. Onuda işleme alıp hallettirler. Fazlasıyla yardımcı oldular bana...

Üst Alt