açık ögretim lisesine yeni kayıt yaptıracagım. bilgi alabilmek için halk egitim merkezlerini arıyorum ama o kadar yogunlar ki ya çok kısa cevaplarla geçiştiriyorlar yada hiç bir bilgi sahibi olmadıkları için yardımcı da olamıyorlar.
nette de epey ugraştım yinede saglıklı bir bilgi edinemedim.
sitemizdeki melekderya hanımın yardımcı olmaya calıştıgını görünce çok mutlu oldum. belki burdan aradıgım soruların yanıtlarına ulaşabilirim.
1. imam hatip lisesini acık ögretim şeklinde düşünüyorum ama yüz yüze egitim oldugu bilgisine ulaştım.bu egitime katılmak mecburi mi.
2. eger yüz yüze egitime gitmezsem o derslerin sınavlarına girip kredisini alabiliyor muyum.
3. imamhatip lisesi yerine bana en kolay hangi bölümü tavsiye edersiniz.(çabucak mezun olayım dersem )
4. liseyi her sınavda başarılı olursam kaç yılda biterebiliyorum.
5. üst sınıf derslerinden secebiliyor muyum.
şimdiden teşekkür ederim.
nette de epey ugraştım yinede saglıklı bir bilgi edinemedim.
sitemizdeki melekderya hanımın yardımcı olmaya calıştıgını görünce çok mutlu oldum. belki burdan aradıgım soruların yanıtlarına ulaşabilirim.
1. imam hatip lisesini acık ögretim şeklinde düşünüyorum ama yüz yüze egitim oldugu bilgisine ulaştım.bu egitime katılmak mecburi mi.
2. eger yüz yüze egitime gitmezsem o derslerin sınavlarına girip kredisini alabiliyor muyum.
3. imamhatip lisesi yerine bana en kolay hangi bölümü tavsiye edersiniz.(çabucak mezun olayım dersem )
4. liseyi her sınavda başarılı olursam kaç yılda biterebiliyorum.
5. üst sınıf derslerinden secebiliyor muyum.
şimdiden teşekkür ederim.