Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖL Kayıt Yenileme Tarihi 31 Ekim'e uzatılmış.

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
172
Halen kayıt yenilemeyenlere duyrulur. Detaylı açıklamayı AÖL sitesinden bulabilirsiniz.

Yeni kayıt yaptırmak isteyenler de yaptırabilirler...

Yok yeni kayıtları kabul etmiyorlar, bir yakınım bizzat yaşadı bu durumu. Lise terk olduğu halde yeni kayıt yarı yılda yaptırabilirmiş öyle söylenmiş.

evet yeni kayıt zamanı çokdan geçti ders seçme butonu yeni açıldı ve derslerimizi seçtik hayırlı olur inşallah...

İnşallah abla mezun olursunuz bir an evvel. Başarılar diliyorum şimdiden.

teşekkür ediyorum kelebekcim :)

Yeni kayıt yapılıyor yanlış bilgi vermişler ben kendim yaptım..

31 ekime kaDAr açık tutarlaR...

10 Kasım 2014 tarihine kadar yeniden uzatılmış.

abla acık lısede engellıler ıcın bı kolaylık saglanmıyormu ya bende anlama zorlugu var matematık fızık kımya ıngılızce onları yapamıyom dıgerlerınıde zar zor yapıyom bu guıdusle 10 ıyılda mezun olmam ne yapcam ben yarabbım :(

ben kitapları almaya gittigimde müdür bey sizin gibi ögrencilerle kurs açmak istiyoruz matematik kursu demişti bi daha gitmeye zamanım olmadı ,bi söyleyin belki kurs açma imkanı vardır...

Yeni kayıt yapılıyor yanlış bilgi vermişler ben kendim yaptım..

31 ekime kaDAr açık tutarlaR...
iyi haber bu teşekkürler...

bı sorayım kardes saol eyvallah

benım meslekı lıse abvlacım endustrı meslek lısesınden okuyom o derslereden muaf olana kadar 2016 ekpss ye yetısmem ımkansız artık kafadan atarak ya tuturcam baska caresı yok ablam cok surunuyom ısım yok bu kafayla ekpss de nasıl ıyı bır puan alcakm o da ayrı sıkıntı atanabılmem ıcımn en az 90 ustu almak lazım yoksa zor

Üst Alt