[FONT=Tahoma]1-Ek sınav 27 Eylül 2014 Cumartesi günü iki oturum şeklinde yapılacaktır.
[/FONT][FONT=Tahoma]2-Ek sınava Açık Öğretim Lisesi Yurt Dışı Programına, Açık Öğretim Lisesine ve Mesleki Açık Öğretim Lisesine kayıtlı öğrencilerden kredisi ne olursa olsun dönemi 8 ve üzerinde olanlar ile dönemi 7 olup toplam kredisi 192 ve üzerinde olan öğrencilerimizden, öğrencilik durumu; aktif, donuk ve silik olan bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir. Yapılacak ek sınav dönemden sayılacaktır. Dönemi 7 olan öğrencilerimizden toplam kredisi 192nin altında olanların kesinlikle başvuruları kabul edilmeyecektir.
[/FONT][FONT=Tahoma]3-Ek sınav için başvurular 15-16 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.
[/FONT][FONT=Tahoma]4-Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili banka şubelerine belirtilen tarihler arasında (T.C Ziraat Bankası, T.C. vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası ) T.C kimlik numarası ile 20 TL ek sınav başvuru ücretini mutlaka ek sınav için açılan hesaba yatıracaklardır.
[/FONT][FONT=Tahoma]5-Ek sınav ücretini yatıran öğrenciler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine müracaat ederek ek sınav kayıt yenilemelerini yaptıracaklardır.
[/FONT][FONT=Tahoma]6-Ek sınav başvuru işlemi yapan öğrenciler 16 Eylül 2014 tarihi mesai bitimine kadar sınavına girecekleri dersleri mutlaka sistem üzerinden seçmeleri gerekmektedir. ( Ders seçiminizi yapmadığınız takdirde sistemin atayacağı derslerden sınava katılacağınızı ve değişiklik yapılmayacağını unutmayınız)[/FONT]