Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖL Yeni Kayıt Tarihleri: 21 Şubat - 04 Mart

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
170
YENİ KAYIT DUYURUSU!

Çalışma Takvimine Göre;

1. 07-18 Subat 2011 tarihleri arasında yapılacağını duyurduğumuz 2010-2011 eğitim öğretim yılı II. dönem Yeni Kayıtları, 21 Şubat - 04 Mart 2011 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Yeni Kayıt işlemleri il ve ilçelerde bulunan Milli Eğitim Müdürlüklerince belirlenen lise veya Anadolu Liseleri tarafından yapılacaktır. Halk Eğitim Merkezleri yeni kayıt almayacaklar ancak halen Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı bulunan öğrencilerin Kayıt Yenileme işlemlerini yapmaya devam edeceklerdir.

3. Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri I. dönemden kalan Açık Öğretim Lisesi kayıt dosyalarını Yeni Kayıt Başvurularını alacak olan okullara teslim edeceklerdir.

4.Yeni Kayıt yapacak okullara ayrıca kayıt dosyası gönderilecektir. (Tarih:3.2.2011)

Açıköğretim Lisesi

orta öğretim içinde bu tarihlerde başvuru yapılcak değilmi?

Saliha Hanım...
Açık İlköğretim: 2010-2011 Öğretim Yılı III. Dönem yeni kayıt başlangıç tarihi 07.03.2011 - 2010-2011 Öğretim Yılı III. Dönem yeni kayıt başvuru bitiş tarihi 06.05.2011

ben 2003 2004 meslek lisesi mezunuyum sorumlu dersim var açık öğretimden kayıt olmak için gittiğimde meslek liselerinin kayıtlarının 8.ayda olduğunu ve 2 yıl boyunca normal bi şekilde okula gidip gelmem ve sadece sorumlu derslerden değilde bütün derslerden geçmem gerektiğini söylediler bu konuda bilgisi olan varmı

Üst Alt