Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort ameliyatı ve kapak değişimi için ne oran verilir?

Burada50

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayın arkadaşlar 2015 yılında aort ameliyatı ve kapak değişimi oldum,beloc, comodin ve tansiyon içiin karvezide isimli ilaçları kullaniyorum daha önce %30 rapor verdiler bir yanlışlık varmıdır tekrar heyete girmelimiyim

HDL=47 LDL=175 KOLESTEROL =247 Aurt Ameliyati oldum tansiyon icin raporlu ilac kullaniyorum hiper tansiyon kolestrol icinde raporlu ilacim var ATOR bu sartlarda yuzde kac rapor alırım

Öncelikle geçmiş olsun. Hipertansiyondan % 10 alırsınız. Kalbinize etki ettiyse % 20 olacaktır.
Aort ameliyatınız için vs illaki puan alacaksınız ama Hem tansiyonunuzun kalbinize etki edip etmediği hemde aort vs için Eko sonuçlarına göre karar veriliyor. EF değerine göre oran alırsınız. Kolesterol içinde % 10 alırsınız.
Benim tahminim siz %40 tan fazla rapor alırsınız. Kapak yetmezliğine % 10 verilirken değişimine çok daha fazlası verilir.
Ama dediğim gibi herşey EF değerine bağlı. Bence başvuru yapın.

Sagolun haktan bey daha önce sadece kalpten%30 vermişlerdi şimdi tansiyon ve kolestrol de eklersek sizce kaç oran olur

Burada50
tansiyon dan yazdıgım gibi % 10 veriyorlar. Ama Ekoya göre LVH varsa yani kalbe etki etmişse %20 oluyor.
Kolesterolda kalp oldugu için % 10 vermeliler. Ama hersey sonucta ekonuz EF değerinize ve karşınıza çıkan doktora bağlı

Cildiye oran verir mi acaba vücuttaki deformoler icin

Aort yırtılmasından ameliyat oldum.3 ana damar by-pass ve aort protezi takıldı,ayrıca aort kapakçığımda değişti.Aldığım rapor %63 ve 2 yıllık.
Kalp damar hiç oran veremedi,doktorun söylediği;rahatsızlığınız çok ciddi fakat bu hastalıkların belirli bir cetveli var burda aort diseksiyon için bir oran bulunmuyor bu yüzden düşük rapor çıkıyor denildi.%63 almamdaki asıl neden endokrin bölümü hormon hastalığım olması...

Aort kapak ameliyatı sonrası hangi oranda rapor alabilirim?

Slm ben 6 yıl önce aort kapak ameliyati oldum kullandığım ilaçlar warfadin tansiyon için kardeşidir kolesterol için atar birde co.irda ilaçlar raporlu kacta kaç rapor alabilirim

Üst Alt