Merhaba arkadaşlar ben Aort Anevrizması ameliyatı oldum.Aort kapağım biküspit di ve 1 dereceden yetmezlik olduğu için değistirmeye gerek görmediler ve sadece aort anevrizmasından dolayı ameliyat ettiler.Ameliyat esnasında nabız 20lere kadar düşmüş o yüzden geçici pille kalbi desteklediler suan taburcu oldu ritim bozukluğu için tedavi görüyorum netice ne olacak bilmiyorum sadece suan beloc diye bir ilaç verdiler kullnıyorum haftaya ritim bozukluğundan ne olacak karar verecekler.
Sorum:Bu aort anevrizması ameliyatı nedeni ile rapor alabilirmiyim alabilirsem oranı kaç olur?Biküspit Aort kapak ve ritim bozukluğuda mevcut.Kamu kurumunda çalısıyorum orman işletme müdürlüğünde ağır işler yapamam nasıl olacak bir yardımcı olursanız seviniirim
EF:50 BU ARADA ARKADAŞLAR
Sorum:Bu aort anevrizması ameliyatı nedeni ile rapor alabilirmiyim alabilirsem oranı kaç olur?Biküspit Aort kapak ve ritim bozukluğuda mevcut.Kamu kurumunda çalısıyorum orman işletme müdürlüğünde ağır işler yapamam nasıl olacak bir yardımcı olursanız seviniirim
EF:50 BU ARADA ARKADAŞLAR